ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δυσαρέσκεια στη Νέα Δημοκρατία για Πατούλη - Η συγγνώμη του περιφερειάρχη για το ζεϊμπέκικο

Δυσαρέσκεια στη Νέα Δημοκρατία για Πατούλη - Η συγγνώμη του περιφερειάρχη για το ζεϊμπέκικο
INTIME NEWS

Εντονότατη ενόχληση έχει προκαλέσει εντός της Νέας Δημοκρατίας η εικόνα του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη να χορεύει ζεϊμπέκικο εν μέσω πυρκαγιών, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, απάντησαν στελέχη όταν ερωτήθηκαν για το κατά πόσο η οδός Πειραιώς θα επιμείνει στη στήριξη του Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

«Έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία , έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα», αναφέρει σε δήλωσή του ο Γιώργος Πατούλης.

Δήλωση του περιφερειάρχη Αττικής για την εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο:

«Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου , κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων , ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους.

Ήταν μια κακιά στιγμή , για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη . Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία , έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ