Ορκίστηκαν οι δύο νέοι υπουργοί Γιάννης Οικονόμου και Γιάννης Βρούτσης
Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου που είχε το χαρτοφυλάκιο του Αθλητισμού το οποίο αναλαμβάνει ο Γιάννης Βρούτσης που επίσης ορκίστηκε αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, σε συνέχεια της παραίτησης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη του Νότη Μηταράκη, η οποία έγινε αποδεκτή από τον πρωθυπουργό.
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη. Ένα κρίσιμο Υπουργείο, μίας και η ασφάλεια και η προστασία είναι ζητούμενα των καιρών και απαίτηση της κοινωνίας. Θα δουλέψουμε με προσήλωση στην καθημερινότητα και τις ανάγκες των πολιτών», τόνισε ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.
Από την πλευρά του, ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, επεσήμανε:
«Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση, . Αποτελεί τιμή μου, να υπηρετήσω τον αθλητισμό. Είμαι προπονημένος από το Υπουργείο Εργασίας και υπόσχομαι πολλή δουλειά».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νότης Μηταράκης: Η πρώτη του αντίδραση στα social media μετά την παραίτηση
Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης - Τη θέση του αναλαμβάνει ο Γιάννης Οικονόμου
ΗΠΑ: Θέμα ψυχικής υγείας του Τραμπ θέτουν δημοκρατικοί και υπερσυντηρητικοί για το Ιράν
23:38
Τραμπ: Είμαστε σε έντονες διαπραγματεύσεις με το Ιράν
23:27
Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός 79-93: Το «Τριφύλλι» πάτησε εξάδα
23:24
«Η απειλή του Τραμπ κατά του Ιράν είναι απαράδεκτη», δήλωσε ο πάπας Λέων ΙΔ΄
23:20