ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συζητήσεις για αλλαγή ρότας στην περιφέρεια Αττικής - Στο Μαξίμου ο δήμαρχος Γλυφάδας

Συζητήσεις για αλλαγή ρότας στην περιφέρεια Αττικής - Στο Μαξίμου ο δήμαρχος Γλυφάδας
Ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου σε μία πρώτη συζήτηση για το αν θα τον ενδιέφερε να είναι υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για τις περιφερειακές εκλογές στη θέση του Γιώργου Πατούλη που πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα η Νέα Δημοκρατία να αποσύρει το χρίσμα από τον νυν περιφερειάρχη.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, θα υπάρξει και δεύτερη συνάντηση του δημάρχου Γλυφάδας με συνεργάτες του Πρωθυπουργού ώστε να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις, με τον ίδιο πάντως να βρίσκεται πολύ κοντά στο «ναι».

Επίσης, άλλα ονόματα που έχουν ακουστεί και έχουν πέσει το τραπέζι είναι του Νίκου Χαρδαλιά πρώην δημάρχου Βύρωνα και υφυπουργού Άμυνας αλλά και του δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, με λιγότερες ωστόσο πιθανότητες, καθώς ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται.

Yπενθυμίζεται ότι εντονότατη ενόχληση προκάλεσε εντός της Νέας Δημοκρατίας η εικόνα του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη να χορεύει ζεϊμπέκικο εν μέσω πυρκαγιών, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Δήλωση του περιφερειάρχη Αττικής για την εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο:

«Χθες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου , κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους. Ήταν μια κακιά στιγμή , για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη . Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία , έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα», ανέφερε ο Γιώργος Πατούλης μέσω ανάρτησής του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ