ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Μαξίμου ο Νίκος Χαρδαλιάς

Στο Μαξίμου ο Νίκος Χαρδαλιάς
Ο Νίκος Χαρδαλιάς IN TIME

Συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο, είχε το απόγευμα της Κυριακής ο Νίκος Χαρδαλιας. 

Ο Υφυπουργός Άμυνας, μετέβη στο Μαξίμου επιστρέφοντας από τα στρατόπεδα τα οποία επισκέφθηκε για να επιθεωρήσει τα συστήματα πυρασφάλειας.

Η επίσκεψη ενίσχυσε τα σενάρια των τελευταίων ωρών ότι ο κ. Χαρδαλιάς είναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες ως υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Αττικής, στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η μη στήριξη του Γιώργου Πατούλη θεωρείται δεδομένη, μετά το επικοινωνιακό φάουλ του Περιφερειάρχη, που εν μέσω πυρκαγιών έδωσε το «παρών» σε κοινωνική εκδήλωση. Η συγγνώμη του μέσω social media, δεν φάνηκε να κρίνεται επαρκής στο κυβερνητικό επιτελείο, γεγονός που έδωσε το στίγμα ότι οι ζυμώσεις για το γαλάζιο χρίσμα στην μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας είχαν ήδη αρχίσει.

Η χθεσινή επίσκεψη του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου στο Μαξίμου, η συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, αλλά και το γεγονός ότι θεωρείται από τα πετυχημένα στελέχη στην αυτοδιοίκηση, δημιούργησε αρχικά την εντύπωση, αν όχι τη βεβαιότητα, ότι αυτός είναι το πρόσωπο που προκρίνεται για τη θέση.

Ωστόσο τα σχετικά σενάρια έκλεισε ο ίδιος λίγο νωρίτερα ανακοινώνοντας πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο Γλυφάδας, βγάζοντας το όνομά του από την κούρσα των υποψηφίων για την Περιφέρεια Αττικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ