ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Ενεργειακή συνεργασία Ελλάδας - Κύπρου για την εφοδιαστική ασφάλεια της Ευρώπης

Μητσοτάκης: Ενεργειακή συνεργασία Ελλάδας - Κύπρου για την εφοδιαστική ασφάλεια της Ευρώπης
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτπάκης με την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου Αννίτα Δημητρίου ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ /EUROKINISSI

Την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας και Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου υποδέχθηκε σήμερα, Τετάρτη, 2/8, στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι νεότερες εξελίξεις στο Κυπριακό, οι κοινές προκλήσεις και η κατάσταση ασφαλείας στην Ανατολική Μεσόγειο. Ειδική αναφορά έγινε στην ενεργειακή συνεργασία μεταξύ των χωρών της περιοχής, ιδιαίτερα στη συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου για την εφοδιαστική ασφάλεια της Ευρώπης.

Έγινε επίσης ανταλλαγή απόψεων για τη διαρκή συνεργασία μεταξύ της ΝΔ και του ΔΗΣΥ στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και για τους βέλτιστους τρόπους προώθησης των θέσεών τους στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου, ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ και βουλευτής Σερρών Τάσος Χατζηβασιλείου και η Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Πρέσβης Άννα Μαρία Μπούρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ