Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν προσκεκλημένη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Χανιά
Στα Χανιά βρίσκεται από χθες Σάββατο 12 Αυγούστου, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, φιλοξενούμενη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του Μαρέβας.
Η επίσκεψη είναι ιδιωτική και σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα zarpanews.gr , θα διαρκέσει τρεις ημέρες.
Οι υψηλοί προσκεκλημένοι, η Ούρσουλα Γκέρτρουντ φον ντερ Λάιεν και ο σύζυγός της Γερμανός γιατρός, Χάικο φον ντερ Λάιεν, απολαμβάνουν την Κρητική φιλοξενία και διαμένουν στη γνωστή βίλα Μητσοτάκη στο Ακρωτήρι.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το βράδυ του Σαββάτου οι προσκεκλημένοι του Κυριάκου και της Μαρέβας Μητσοτάκη, απόλαυσαν το δείπνο τους με κρητικά εδέσματα με θέα τον Κόλπο της Σούδας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το «ευχαριστώ» Ζελένσκι στην Ελλάδα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της UEFA στις 16 Αυγούστου - Τι θα συζητήσουν
ΕΛΛΑΔΑ
Πανελλαδική απεργία επ’ αόριστον στις λαϊκές αγορές, από τις 7 Ιανουαρίου
09:38
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παπαστεργίου: Πάνω από 10.000 παραβάσεις του κόκκινου έχουν καταγράψει οι κάμερες ΑΙ
09:35
ΕΛΛΑΔΑ
Άνω Λιόσια: Η ανακοίνωση της Hellenic Train για τη φονική παράσυρση πεζού από συρμό του Προαστιακού
09:31
ΕΛΛΑΔΑ
Εξιχνιάστηκαν κλοπές από αυτοκίνητα, καταστήματα και σπίτια στη Θεσσαλονίκη
09:30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ