Επικοινωνία Γεραπετρίτη με ΥΠΕΞ Κροατίας: Η ελληνική Δικαιοσύνη θα κρίνει αντικειμενικά
Ανανεώθηκε:
Επικοινωνία με τον Κροάτη ομόλογό του είχε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης με αφορμή την προφυλάκιση Κροατών χούλιγκαν.
Ο Κροάτης υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε τη λύπη του για το χαμό του Έλληνα φιλάθλου, καταδίκασε τη συμμετοχή των Κροατών φιλάθλων στα επεισόδια και εξέφρασε την πίστη του ότι η ελληνική Δικαιοσύνη θα εξετάσει αντικειμενικά τα γεγονότα, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.
Επίσης, ευχαρίστησε τόσο τις ελληνικές σωφρονιστικές αρχές όσο και την ελληνική Πολιτεία για τη συνεργασία.
Από την πλευρά του, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών μετέφερε στον Κροάτη ομόλογό του την πεποίθησή του ότι η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη θα κρίνει την υπόθεση αντικειμενικά, αμερόληπτα και επί τη βάσει σεβασμού των θεμελιωδών δικαιωμάτων των προφυλακισθέντων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προκαλούν οι Κροάτες ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ - «Sold out» οι κερκίδες των Bad Blue Boys
«Εξολοθρευτές»: Οι φονικές επιδρομές των Bad Blue Boys στην Ευρώπη και η αιματηρή ιστορία τους
Ταξιδεύουν και τρομοκρατούν: Ποιοι είναι οι ακροδεξιοί χούλιγκαν της Ντιναμό «Bad Blue Boys»
Αγρότες: Η στιγμή που τρακτέρ τρέχει με όπισθεν να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό - «Πάτα τον» φώναζαν (vid)
16:54
Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί φιλέτο γαύρου σε ηλιέλαιο
16:45
Αγρότες: Κανονικά η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Πύργου
16:44
Στο αμερικανικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ - Η ανάρτησή της για το προσωπικό
16:43