Ισοδύναμα για τα ειδικά μισθολόγια περιμένει ο Χουλιαράκης
Εν αναμονή των προτάσεων των αρμόδιων υπουργείων για την μη αναστολή των μισθολογικών προαγωγών και ωριμάνσεων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, βρίσκεται το υπουργείο Οικονομικών.
Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη υπάρχει ένα περιθώριο τριών μηνών για να μεριμνήσουν οι αρμόδιοι υπουργοί να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις, που πρέπει να είναι μέτρα μόνιμου χαρακτήρα. «Το υπουργείο Οικονομικών δεν έχει παραλάβει προτάσεις με ισοδύναμα αντισταθμιστικά μέτρα, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι αυτό θα γίνει σύντομα», ανέφερε απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Θανάση Δαβάκη.
Στην επισήμανση του γαλάζιου βουλευτή ότι η αναφορά του υπουργού Άμυνας δεν ήταν σε αόριστο χρόνο, ο Γιώργος Χουλιαράκης σημείωσε πως «κι εγώ έχω ακούσει τον υπουργό να τοποθετείται με νούμερα, περιμένω».
Ανέφερε ακόμη, ότι ολοκληρώνεται η επεξεργασία του υπουργείου Οικονομικών με στόχο να ψηφιστούν τα νέα ειδικά μισθολόγια πριν το τέλος του 2016 και να ισχύσουν από 1/1/2017.
Γκίλφοϊλ για αποφυλάκιση Μαζιώτη: Υπενθυμίζει την ανάγκη να μείνουμε σε εγρήγορση έναντι της απειλή
16:27
«Πυρά» Μαρινάκη κατά ΠΑΣΟΚ: «Φανερό πλέον ότι έχει γίνει κόμμα δορυφόρος του Τσίπρα»
16:23
Αύξηση 5,5% στις τιμές διαμερισμάτων μέσα σε μία χρονιά - Μεγαλύτερη η διαφορά στα νέα ακίνητα
16:12
Πρέλεβιτς, Αρλάουκας, Μπατίστ και Ρίβερς γυρίζουν πίσω τον χρόνο και αποκαλύπτονται
16:04