ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ για Νέα Φιλαδέλφεια: «Το επιτελικό κράτος αποδεικνύεται ανίκανο»

ΠΑΣΟΚ για Νέα Φιλαδέλφεια: «Το επιτελικό κράτος αποδεικνύεται ανίκανο»
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Για «επιτελικό κράτος» της Νέας Δημοκρατίας που δεν μπορεί να εφαρμόσει τις πολιτικές που εξήγγειλε ενάμιση χρόνο πριν, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σχολιάζοντας όσα είπε νωρίτερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «κανένα μέτρο από μόνο του δεν μπορεί να εξαφανίσει την παραβατικότητα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι θλιβερές διαπιστώσεις, που ακούσαμε και σήμερα από τον αρμόδιο Υπουργό για τα γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια, αποτελούν μία ακόμη ομολογία αποτυχίας από την Κυβέρνηση.

Δεν ακούσαμε καμία ανάληψη της πολιτικής ευθύνης, που έχουν η Κυβέρνηση και ο αρμόδιος Υπουργός, δουλειά του οποίου θα έπρεπε να ήταν ο συντονισμός και η πρόληψη των ενεργειών της ΕΛ.ΑΣ. και όχι απλώς ο σχολιασμός των γεγονότων, όπως έκανε σήμερα ο κ. Οικονόμου επαναλαμβάνοντας διακηρύξεις και αγαθές προθέσεις για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας, τις οποίες είχαμε ξανακούσει και μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Το "επιτελικό κράτος" της Νέας Δημοκρατίας αποδεικνύεται ανίκανο να εφαρμόσει τις πολιτικές, που η ίδια Κυβέρνηση εξήγγειλε ενάμιση χρόνο πριν. Από την πολλή επικοινωνία, η Κυβέρνηση άφησε την κοινωνία απροστάτευτη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, δια μέσου του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Θανάση Γλαβίνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ