ΣΥΡΙΖΑ: «Ταλαιπωρία για χιλιάδες ταξιδιώτες - Ανίκανο το δήθεν επιτελικό κράτος»
Στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου όπου «χιλιάδες οδηγοί και ταξιδιώτες παραμένουν εγκλωβισμένοι για ώρες σε συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών», αναφέρεται με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Όσο περνούν οι ώρες, οι καταγγελίες πληθαίνουν για έλλειψη στοιχειώδους ενημέρωσης. Όπως όλα δείχνουν, η ταλαιπωρία θα συνεχιστεί για ώρες μέχρι να ολοκληρωθεί με ασφάλεια η διαδικασία μετάγγισης του εύφλεκτου υλικού από το βυτιοφόρο.
Οι αρχές οφείλουν τουλάχιστον να μεριμνήσουν, έστω και τώρα, για την τακτική ενημέρωση των εγκλωβισμένων και για την παροχή των αναγκαίων ειδών πρώτης ανάγκης, νερού και τροφίμων.
Τα ερωτήματα είναι τεράστια για το πώς δεν αποφεύχθηκε έγκαιρα το μποτιλιάρισμα και η πολύωρη ταλαιπωρία για χιλιάδες πολίτες».
Γενικεύοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει: «Το βέβαιο είναι ότι το δήθεν επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη, για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ανίκανο να προλάβει και να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ταλαιπωρία στην Αθηνών-Κορίνθου: Γυρνούν πίσω οι οδηγοί - Αλλαγές και στον Προαστιακό
ΚΚΕ για την ταλαιπωρία οδηγών στην Εθνική Αθηνών - Κορίνθου: «Τώρα να ληφθεί κάθε μέριμνα»
SPONSORED
Κούβα: Σεισμός 6,2 βαθμών στα ανοικτά των βορειοδυτικών ακτών του νησιού
22:31
Σεισμός στην Εύβοια: 15 κατοικίες κρίθηκαν «κίτρινες» - Συνεχίζονται οι αυτοψίες
22:22
Τραμπ: «Είπα στον Νετανιάχου να είναι προσεκτικός, αλλιώς κινδυνεύει να μείνει μόνος του»
22:13
Δολοφονία 11χρονης Λιανά: Ο Γάλλος υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε ότι δεν παραιτείται
22:04