ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Ρωμανός: Ξεκίνησε η καταβολή της πρώτης «Αρωγής» για τις πυρκαγιές του Ιουλίου         

Νίκος Ρωμανός: Ξεκίνησε η καταβολή της πρώτης «Αρωγής» για τις πυρκαγιές του Ιουλίου         
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Από σήμερα, Παρασκευή 25/8, θα ξεκινήσουν να μπαίνουν τα λεφτά της πρώτης «Αρωγής» για τις πυρκαγιές του Ιουλίου, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ο κ. Ρωμανός αναφέρθηκε στις πυρκαγιές λέγοντας ότι «έχουμε πρωτόγνωρες συνθήκες, γι' αυτό και κάνουμε όλο και περισσότερα. Ενισχύσαμε το Πυροσβεστικό Σώμα, το έμψυχο δυναμικό, αυξήθηκαν τα εναέρια μέσα, ενισχύθηκαν οι εθελοντές και η εκπαίδευσή τους».

Ο κ. Ρωμανός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που επιχειρούν στα μέτωπα λέγοντας: «Αυτό από το οποίο πρέπει να ξεκινάμε πάντα και το θεωρώ επιβεβλημένο και το νιώθω ως μια ανάγκη δική μου, είναι να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους, τους εθελοντές, τους πυροσβέστες τους αστυνομικούς, τους ανθρώπους της Πολιτικής Προστασίας, τις Ένοπλες Δυνάμεις, που δίνουν αυτή την πρωτόγνωρη μάχη σε πρωτόγνωρες συνθήκες».

Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ αναφορικά με τα ταυτόχρονα μέτωπα και τις συλλήψεις σημείωσε ότι: «Έχουμε ήδη συλλήψεις, 140 προσαγωγές μόνο τον τελευταίο 1,5 μήνα για πυρκαγιές, 240 συλλήψεις από την αρχή του έτους. Μόνο χθες είδαμε στον Αυλώνα, ουσιαστικά, 9 φωτιές ταυτόχρονα μέσα σε 4 ώρες, σε μια νοητή ευθεία από το μέτωπο που ήδη έκαιγε, από την άλλη μεριά της Πάρνηθας ενώ αντίστοιχη κατάσταση είχαμε και στον Έβρο, με δεκάδες ταυτόχρονα μέτωπα εκεί. Το ανακριτικό της Πυροσβεστικής, η ΕΥΠ, η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη κάνουν τη δουλειά τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ