Δένδιας: Στη Σλοβενία αύριο για το διεθνές συνέδριο «Αλληλεγγύη για τη Διεθνή Ασφάλεια»
Ανανεώθηκε:
Στο Μπλεντ της Σλοβενίας μεταβαίνει αύριο ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Δένδιας προκειμένου να συμμετάσχει στο διεθνές συνέδριο «Bled Strategic Forum» με θέμα «Αλληλεγγύη για τη Διεθνή Ασφάλεια» (Solidarity for Global Security).
Στο συνέδριο - στο οποίο πρόκειται να συζητηθούν υπάρχουσες και μελλοντικές προκλήσεις ασφαλείας στο διεθνές γεωστρατηγικό περιβάλλον - συμμετέχουν ηγέτες κρατών της περιοχής, υπουργοί και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι κρατών και διεθνών οργανισμών.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας θα έχει συναντήσεις και συνομιλίες με συμμετέχοντες αξιωματούχους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στο Ισραήλ ο Νίκος Δένδιας - Στόχος η εμβάθυνση της συνεργασίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δένδιας: Στο Ισραήλ με άμυνα και ασφάλεια στην ατζέντα - Επίσκεψη και στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων
ΑΓΟΡΕΣ
Αγορές: Ράλι στην Ασία έφερε η εκεχειρία ΗΠΑ και Τραμπ, κέρδη 4% για τον Nikkei - Στα 71.000 δολάρια το bitcoin
09:41
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν καλώδια από εργοτάξιο του ΟΣΕ και εμβόλισαν περιπολικό για να ξεφύγουν
09:26
ΚΟΣΜΟΣ
Νέα εκτόξευση βαλλιστικών πυραύλων από την Πιονγκγιάνγκ - Σε συναγερμό Σεούλ και Ουάσινγκτον
09:13
ΕΛΛΑΔΑ
Τραγωδία στο Μενίδι: Θανατηφόρα παράσυρση γυναίκας από φορτηγό
09:11
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ