«Κλείδωσε» το ραντεβού Μητσοτάκη - Ερντογάν στη Νέα Υόρκη
Συνάντηση στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη, στις 18-20 Σεπτεμβρίου, θα έχει ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
«Πράγματι θα προετοιμαστεί και η επικείμενη νέα συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο, του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη καθώς και η επικείμενη μετά από κάποιους μήνες, προς το τέλος του έτους, στη Θεσσαλονίκη, διοργάνωση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας και Τουρκίας», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Ο κ. Μαρινάκης αναφέρθηκε ακόμη στην επικείμενη συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Γεραπετρίτη με τον Τούρκο ομόλογό του Χακάν Φιντάν στην Άγκυρα στις 5 Σεπτεμβρίου,
Τόνισε πως είναι πάρα πολύ σημαντικό πως αυτές οι πρωτοβουλίες λαμβάνονται σε μια περίοδο που ενισχύεται κάθε μέρα η χώρα μας και οικονομικά και γεωπολιτικά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δένδιας: Στη Σλοβενία αύριο για το διεθνές συνέδριο «Αλληλεγγύη για τη Διεθνή Ασφάλεια»
Τετ α τετ Γεραπετρίτη - Φιντάν στην Άγκυρα, στις 5 Σεπτεμβρίου
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (15 Ιανουαρίου)
06:30
Πότε αλλάζουν οι χρεώσεις ρεύματος - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
06:00
Πόσο θα διαρκέσουν οι χειμερινές εκπτώσεις - Ποια τα δικαιώματα των καταναλωτών
05:00
Αντίστροφη μέτρηση για το επίδομα παιδιού - Πότε κλείνει η πλατφόρμα των αιτήσεων
04:00