Νίκος Ανδρουλάκης: Το επιτελικό κράτος της ΝΔ έχει βουλιάξει στον θεσσαλικό κάμπο
Ανανεώθηκε:
Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης λέγοντας πως «το επιτελικό κράτος της Νέας Δημοκρατίας έχει βουλιάξει στον θεσσαλικό κάμπο».
Τόνισε πως είναι αδιανόητο ενώ ήδη κινδυνεύει όλη η Θεσσαλία να γίνει υγειονομική βόμβα, ο στρατός να συμμετέχει σήμερα, για πρώτη ημέρα στην αποκομιδή νεκρών ζώων.
Πρόσθεσε ακόμη πως είναι επίσης αδιανόητο να συνεδριάζει για ημέρες το συντονιστικό της Λάρισας χωρίς τη συμμετοχή του ΕΟΔΥ, ενώ είναι γνωστά τα προβλήματα που υπάρχουν στα ζητήματα της υγειονομικής προστασίας του πληθυσμού.
«Έχουν χαθεί ανθρώπινες ζωές. Η παραγωγική καρδιά της Ελλάδας αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια οδυνηρή κατάσταση. Οι πολίτες βυθίζονται στην απόγνωση και οφείλουμε, ο καθένας ξεχωριστά και ιδιαίτερα η κυβέρνηση να σταθεί με αξιοπιστία και υπευθυνότητα. Διότι το πρόβλημα είναι μεγάλο και δεν χρειάζονται επικοινωνιακοί χειρισμοί. Προτάσεις, θέσεις και λύσεις για τους πολίτες της Θεσσαλίας», σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης κατά την επίσκεψή του στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης στη Θέρμη.
Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου στο BBC: «H κατάσταση παραμένει υπό έλεγχο, παρά την ανησυχία»
14:33
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Αναχαιτίστηκαν 15 βαλλιστικοί πύραυλοι και εκατοντάδες drones
14:26
Μενδώνη για Χρήστο Βαλαβανίδη: «Ηθοποιός μεγάλου διαμετρήματος που σφράγισε ανεξίτηλα το θέατρο»
14:17
Αυτό είναι το εντυπωσιακό εσωτερικό της νέας Mercedes- AMG GT 4-Door Coupé
14:15