Ο Κουμουτσάκος για το βιβλίο Γκάλμπρεϊθ: Η σκοτεινή περίοδος πρέπει να βγει στο φως
«Οι αποκαλύψεις του Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ κάνουν πιο επιτακτική τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για αυτή τη σκοτεινή περίοδο» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος με αφορμή το βιβλίο του Αμερικανού οικονομολόγου για το Σχέδιο Β΄ του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.
Όπως είπε ο κ. Κουμουτσάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, οι αποκαλύψεις του κ. Γκάλμπρεϊθ «πρέπει να αποτελέσουν αντικείμενο μεγάλης, σοβαρής και υπεύθυνης δημόσιας συζήτησης στην οποία η κυβέρνηση πρέπει να έρθει απολογούμενη και να δώσει εξηγήσεις».
«Η σιωπή είναι συνενοχή και παραδοχή ενοχής. Αυτή η σκοτεινή περίοδος πρέπει να βγει στο φως» πρόσθεσε.
«Η αίτηση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής παίρνει πλέον νέο περιεχόμενο μετά τις αποκαλύψεις και γίνεται πολιτικά ακόμη πιο επιτακτική. Αυτή η σκοτεινή περίοδος πρέπει να βγει πλήρως στο φως. Παίχτηκε το μέλλον της χώρας και των Ελλήνων αυτή την περίοδο και αποτέλεσμα της είναι η φτωχοποίηση των Ελλήνων» τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.
Κοινό μήνυμα Μελόνι και Φρεντέρικσεν για τη μετανάστευση: «Όχι σε ανεξέλεγκτες ροές»
18:35
Δεκατρείς νεκροί από επίθεση ουκρανικού drone στην περιοχή του Ταταρστάν στη Ρωσία
18:24
Θρίλερ στις Σέρρες: Προσωρινά κρατούμενοι αδερφός και ανηψιός του 66χρονου που βρέθηκε νεκρός
18:15
Meteo: Ξεπέρασαν τα 100 χλμ/ώρα οι ριπές ανέμου σε Αττική και Εύβοια την Δευτέρα
18:04