Ψήφισε ο Τσακαλώτος: «Σημαντική ημέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ, την κοινωνία, την Αριστερά»
Ανανεώθηκε:
Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο υποψήφιος για την προεδρεία του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Ευκλείδης Τσακαλώτος το μεσημέρι της Κυριακής (17/9) στο εκλογικό κέντρο της Νέας Ιωνίας.
Σε δηλώσεις του, μετά την κάλπη, τόνισε πως «είναι μια σημαντική μέρα, μια σημαντική μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ και την κοινωνία, και είναι και μια σημαντική μέρα για τον κόσμο της Αριστεράς».
«Ελπίζω να προχωρήσουμε μπροστά με τις αξίες μας, τις αναλύσεις μας, τις προτάσεις μας, για να μπορεί η χώρα να αλλάξει το παράδειγμα και να φέρει το κάτι καινούριο που το χρειάζεται τόσο πολύ μετά από τις κρίσεις που έχει περάσει», πρόσθεσε.
Καταλήγοντας, ο κ. Τσακαλώτος επεσήμανε ότι το σύνθημά του ήταν «αξιόπιστα, ενωτικά, αριστερά», για να συμπληρώσει ότι πιστεύει πως η επόμενη μέρα μπορεί να είναι καλύτερη «αν ο κόσμος τη Αριστεράς δείξει αυτά τα αντανακλαστικά που χρειάζεται για να αλλάξει το παράδειγμα που σας είπα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ψήφισε ο Κασσελάκης: «Ετοιμαζόμαστε να πάρουμε τη χώρα πίσω»
Οι ΗΠΑ καθυστερούν την πώληση περιουσιακών στοιχείων της Lukoil για να πιέσουν τη Ρωσία στις ειρηνευτικές συνομιλίες με την Ουκρανία
20:31
Ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας λαμβάνει η Βιέννη για τον 70ό διαγωνισμό της Eurovision
20:22
Εντοπίστηκαν ανθρώπινα μέλη κατά τη διάρκεια εργασιών στη Χαλκιδική - Στο σημείο ιατροδικαστής
20:13
Τα επόμενα βήματα μετά τον εντοπισμό της 16χρονης Λόρας – Η πρώτη αντίδραση του πατέρα της
20:06