Επέτειος δημοψηφίσματος: Ο λογαριασμός είναι βαρύς, λέει η Φώφη Γεννηματά
Στον ένα χρόνο που συμπληρώνεται σήμερα από την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος αναφέρθηκε την Τρίτη και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, η οποία πραγματοποιεί περιοδεία στη Δυτική Ελλάδα.
«Οι Έλληνες δεν ξεχνούν το δημοψήφισμα. Ο λογαριασμός είναι βαρύς. Πληρώνουμε καθημερινά πολύ ακριβά τον τυχοδιωκτισμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Ογδόντα έξι δισ. χάθηκαν, φόροι καταιγίδα, οι συντάξεις κόβονται καθημερινά, η πρώτη κατοικία σε πλειστηριασμό, νέα λουκέτα στις επιχειρήσεις, ανεργία, ύφεση», τόνισε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης από την Ηλεία, πρώτο σταθμό της περιοδείας της.
Συνέχισε μάλιστα σημειώνοντας πως «δεν πρέπει να επιτρέψουμε να μας διχάσουν με πλαστά διλήμματα και συνειδητά ψέματα. Υπάρχει άλλος δρόμος για να βγούμε από την κρίση με ασφάλεια. Η εθνική γραμμή και η εθνική συνεννόηση, για να παραμείνουμε στην πρώτη ταχύτητα της Ευρώπης».
Ευάλωτα νοικοκυριά και πολύ μικρές επιχειρήσεις στο επίκεντρο του Κοινωνικού Κλιματικού Ταμείου
10:23
Συναγερμός για την εξαφάνιση 14χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα (pic)
10:18
Tέλος Απριλίου θα υποβάλλει το 8ο αίτημα για το Ταμείο Ανάκαμψης η κυβέρνηση
10:16
Ιρανός στρατηγός: «Μαμάδες, μπαμπάδες, το βράδυ στείλτε τα παιδιά σας στα στρατιωτικά οδοφράγματα»
10:10