ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Κασσελάκη - Παππά στη Βουλή

ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Κασσελάκη - Παππά στη Βουλή
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, μεταβαίνει σύμφωνα με πληροφορίες αυτήν τη στιγμή στη Βουλή προκειμένου να έχει συνάντηση με τον συνυποψήφιό του Νίκο Παππά.

Σε λίγη ώρα αναμένονται ανακοινώσεις σχετικά με τη στήριξη του κ. Παππά στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έλαβε τις περισσότερες ψήφους στον πρώτο γύρο και θα διεκδικήσει την προεδρία έναντι της Έφης Αχτσιόγλου, την επόμενο Κυριακή. Ο Νίκος Παππάς ήρθε τέταρτος σε ψήφους, στις εκλογές του πρώτου γύρου.

Ο Νίκος Παππάς, συνεχάρη τον κ. Κασσελάκη για την πρωτιά, επισκεπτόμενος το γραφείο του στο δεύτερο όροφο της Κουμουνδούρου το βράδυ της Κυριακής, ενώ μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας (18/9), είχε συσκέψεις και τηλεδιασκέψεις με το επιτελείο του και στελέχη τα οποία στήριξαν την υποψηφιότητά του προκειμένου να καθορίσει τις επόμενες κινήσεις του.

Συνεργάτες του, άλλωστε, υπενθυμίζαν στο CNN Greece πως ο κ. Παππάς είναι απέναντι σε ένα κόμμα- «χυλό», υπονοώντας Κασσελάκη, αλλά και σε ένα κόμμα- «στρείδι», έμμεση αναφορά στην κυρία Αχτσιόγλου.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως έχει ήδη προσεγγιστεί από τα επιτελεία και των δύο μονομάχων της προσεχούς Κυριακής, χωρίς όμως να τους έχει ανοίξει τα χαρτιά του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ