Debate Αχτσιόγλου - Κασσελάκη για το... debate
Ανανεώθηκε:
Ένα άτυπο debate μεταξύ των δύο διεκδικητών της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκινήσει με θέμα το ενδεχόμενο debate.
Η Έφη Αχτσιόγλου ζήτησε πρώτη τη διεξαγωγή debate ώστε να παρουσιάσουν οι δύο υποψήφιοι της πολιτικές του θέσεις για να έρθει γρήγορα η απάντηση από την πλευρά Κασσελάκη, ο οποίος την κάλεσε, αντί του debate, να κάνουν μια κοινή περιοδεία.
Η Έφη Αχτσιόλγου επανήλθε με ανάρτησή της και επιμένει στη διεξαγωγή του debate «ακριβώς επειδή είμαστε σύντροφοι»
Αναλυτικά η ανάρτηση της Έφης Αχτσιόγλου
«Ακριβώς επειδή είμαστε σύντροφοι. Για έναν ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο επί των διακριτών μας πολιτικών θέσεων για τον κοινό μας στόχο, την ανατροπή της δεξιάς κυβέρνησης.
Από σεβασμό στα χιλιάδες μέλη μας που θέλουν να μάθουν τις θέσεις μας.
Όπως εύστοχα είχε πει ο Νίκος Παππάς: Θα ήταν τεράστιο λάθος να μη μιλήσουμε, με συντροφικότητα, μπροστά στους δημοκρατικούς πολίτες. Απαραίτητο το debate ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος» τόνισε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Κασσελάκης και οι «Βάρβαροι προ των πυλών»
ΣΥΡΙΖΑ - Παππάς: «Ο Στέφανος έχει την στήριξή μου»
Τι πρέπει να έχετε μέσα στο νέο κιτ πρώτων βοηθειών του «Φαρμακείου αυτοκινήτου»
05:00
Νέα διάταξη για τον νόμο Κατσέλη: Τι και πόσο κερδίζουν οι δανειολήπτες - 9 ερωταπαντήσεις
04:00
Kοινωνικός τουρισμός 2026 - 27: Δείτε τους οριστικούς πίνακες δικαιούχων συνταξιούχων
03:00
Μεταφορά χρημάτων γονέων από κοινό τραπεζικό λογαριασμό: Πότε θεωρείται δωρεά - Οι παγίδες
02:00