Κασιδιάρης: Κατέθεσε αίτηση για πενθήμερη άδεια από τις φυλακές Δομοκού
Αίτημα για πενθήμερη άδεια από τις φυλακές Δομοκού, όπου κρατείται, φέρεται να κατέθεσε ο πρωτοδίκως καταδικασμένος για τη διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Ηλίας Κασιδιάρης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, η αίτηση κατατέθηκε πριν από περίπου δέκα μέρες και αναμένεται να συζητηθεί την προσεχή Παρασκευή (22/9).
Αρμόδιο για τη χορήγηση της άδειας είναι το συμβούλιο της φυλακής, στο οποίο μετέχει ο διευθυντής και η εισαγγελέας Λαμίας.
Σημειώνεται, δε, πως, η αίτηση κατατέθηκε λίγο πριν την διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών στις 8 Οκτωβρίου, στις οποίες ο Ηλίας Κασιδιάρης πρόκειται να είναι υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δεν θα δοθεί χώρος για εκλογικά περίπτερα του συνδυασμού Κασιδιάρη στην Αθήνα
CULTURE
Η κιθάρα «Black Strat» πρώην μέλους των Pink Floyd η πιο ακριβή που πουλήθηκε ποτέ σε δημοπρασία
14:18
ΧΡΗΜΑ
Οι πολίτες να διεκδικούν τα δικαιώματα τους: Το μήνυμα φορέων για την παγκόσμια ημέρα καταναλωτή
14:07
CULTURE
«Project Hail Mary»: Ο Ράιαν Γκόσλινγκ σε ένα ευφυές και απολαυστικό sci-fi έπος
13:57
ΕΛΛΑΔΑ
Δολοφονία 20χρονου στη Θεσσαλονίκη: Στην Ανακρίτρια ο 19χρονος φίλος του θύματος που αναζητούνταν (vid)
13:48
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ