ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης σε Αχτσιόγλου: Εμετικές επιθέσεις της «ομπρέλας» σου στον Κασσελάκη

Πολάκης σε Αχτσιόγλου: Εμετικές επιθέσεις της «ομπρέλας» σου στον Κασσελάκη
Η Έφη Αχτσιόγλου και ο Παύλος Πολάκης EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Το γάντι σήκωσε ξανά ο Παύλος Πολάκης κατηγορώντας την Έφη Αχτσιόγλου για τις «εμετικές» όπως τις χαρακτήρισε επιθέσεις εναντίον του και εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη από τα «συστημικά ΜΜΕ» και από την «ομπρέλα προστασίας» της υποψήφιας προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Εγκαλεί την κ. Αχσιόγλου γιατί δεν καταδίκασε τον Νίκο Φίλη για τις δηλώσεις του πως ο κ. Κασσελάκης ήταν συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και για τις συνεντεύξεις που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ αλλά και στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου με τον οποίο ο κ. Πολάκης έχει προσωπική κόντρα.

«Δείχνεις καθαρά τον δρόμο για την ανάγκη ΜΑΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗΣ του Στέφανου Κασσελάκη την Κυριακή 24/9», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

Δρίτσας σε Παππά - Πολάκη: «Τι πάτε να κάνετε;» - Αμετροεπής ο Κασσελάκης

Νωρίτερα, πυρά κατά του Νίκου Παππά, του Παύλου Πολάκη και του Γιώργου Τσίπρα για την στήριξή τους στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Θοδωρής Δρίτσας, εκ των ιδρυτικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ καλώντας παράλληλα σε ψήφο στην Έφη Αχτσιόγλου την Κυριακή.

«Νίκο Παππά, Παύλο Πολάκη, Γιώργο Τσίπρα, αληθινά έχετε σκεφτεί βαθιά τι είναι αυτό που επιλέγετε να κάνετε; Έχετε επίγνωση μα τω Θεώ; Σκεφτήκατε έστω φευγαλέα ότι, οι επιλογές σας και επιλογή σας σφραγίζουν οριστικά τύποις και ουσία την οριστική και τελική ολοκλήρωση του σχεδίου «αριστερή παρένθεση»; Μάλλον ματαιοπονώ ε; Μη σας διαφεύγει όμως ότι οι μοιραίες εποχές, γεννούν και μοιραίους ανθρώπους!», τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Δρίτσας.

Διαψεύδει κατηγορηματικά πως υπονομεύτηκε ο Αλέξης Τσίπρας και κάνει λόγο για συνειδητή και κριτική στήριξη στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «απέναντι στις εξοντωτικές πιέσεις που δεχόταν από το σύστημα, για να μη λυγίσει».

Ιδιαίτερα αιχμηρά είναι τα σχόλιά του για τον Στέφανο Κασσελάκη, τον οποίο χαρακτηρίζει αμετροεπή.

«Ύστερα, ήρθε ο Στέφανος Κασσελάκης! Συμπαθέστατος πράγματι, πολυτάλαντος και πολυπράγμων, γενναίος στην προσωπική του συγκρότηση, απίστευτα όμως αμετροεπής. Ήρθε ο… «σύντροφος». Ο… «δεν γνωρίζω-δεν απαντώ». Ο… «θα τα αλλάξω όλα». Ο… «θα νικήσω τον Μητσοτάκη». Ο… «όλα είναι απλά και εύκολα». Ο… «έλειπα εγώ γι’ αυτό ηττηθήκαμε». [Μια αναγκαία τίμια εξήγηση: οι φράσεις εντός εισαγωγικών δεν αποτυπώνουν κατά λέξη δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη. Αποτυπώνουν τη δική μου κριτική πρόσληψη]», τονίζει ο κ. Δρίτσας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ