ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε λειτουργία η ψηφιακή πλατφόρμα REBRAIN GREECE - 20 αιτήσεις για επαναπατρισμό

Σε λειτουργία η ψηφιακή πλατφόρμα REBRAIN GREECE -  20 αιτήσεις για επαναπατρισμό
Pixabay

Άνοιξε η ψηφιακή πλατφόρμα REBRAIN GREECE για την διασύνδεση επιστημόνων – εργαζόμενων υψηλών δεξιοτήτων, που διαμένουν εντός και εκτός Ελλάδας, με την εγχώρια αγορά εργασίας και ήδη δέχτηκε 20 αιτήσεις Ελλήνων οι επιθυμούν να επαναπατριστούν.

Το ανακοίνωσε από την Ολομέλεια, ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης προβαίνοντας μάλιστα σε επίδειξη της εφαρμογής από το κινητό του τηλέφωνο, από του βήματος της Βουλής, κατά την τελική ομιλία του επί του εργασιακού νομοσχεδίου.

Λίγο πριν ξεκινήσει η ονομαστική ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου, η οποία διεξάγεται αυτή την ώρα στην Ολομέλεια, ο κ. Γεωργιάδης, κάλεσε τους βουλευτές να υπερψηφίσουν ένα φιλεργατικό όπως είπε νομοσχέδιο και να μην «τσακώνονται άλλο με το παρελθόν, παρά να έρθουν στην πραγματικότητα».

Με αφορμή δε την έναρξη της λειτουργίας της πλατφόρμας REBRAIN GREECE, ο κ. Γεωργιάδης είπε προς τα έδρανα της αντιπολίτευσης «Όσο εσείς εξακολουθείτε να τσακώνεστε με το παρελθόν, εμείς θα λύνουμε τα πραγματικά προβλήματα και θα πηγαίνουμε την χώρα μπροστά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ