Αχτσιόγλου για Κασσελάκη: «Δεν έκανε γλωσσικό ολίσθημα, είναι ανέτοιμος»
Ανανεώθηκε:
Νέα πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη, εξαπέλυσε η Έφη Αχτσιόγλου, σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του περί «κρατιδίου», οι οποίες έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.
Σε νέες δηλώσεις προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής 22/9 η κ. Αχτσιόγλου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, χαρακτηρίζοντας τον «ανέτοιμο», και σημειώνοντας μεταξύ άλλων, πως ζητούμενο είναι να μιλά για τη δική της υποψηφιότητα και όχι να σχολιάζει μόνο την υποψηφιότητα του αντιπάλου της.
«Όσες φορές έχω ζητήσει διάλογο, δεν γίνεται διάλογος», ανέφερε χαρακτηριστικά η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε: «Δεν έκανε γλωσσικό ολίσθημα ο Στέφανος Κασσελάκης, είναι ανέτοιμος, παρά το γεγονός ότι ανακάλεσε».
Στο ερώτημα αν κινδυνεύει η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, η Έφη Αχτσιόγλου ήταν κατηγορηματική: «Μπορώ να εγγυηθώ την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ» και πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ζήτημα αξιοπιστίας».
«Έχουμε συνυπάρξει με όλους, αρκεί να υπάρχει ο σεβασμός. Λέμε όχι στις ανθρωποφαγικές επιθέσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά, αφήνοντας ανοιχτό το παράθυρο για διαγραφές αν χρειαστεί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κασσελάκης κατά Αχτσιόγλου: «Δεν είμαι τέλειος, όπως εκείνοι που έκαναν τον νόμο Κατρούγκαλου»
Πολάκης σε Αχτσιόγλου: Εμετικές επιθέσεις της «ομπρέλας» σου στον Κασσελάκη
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 27 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
16:38
Κατρίνης: «Μαζί με τους ιρανικούς πυραύλους καταρρίφθηκε και το αφήγημα περί μη εμπλοκής»
16:38
ΗΠΑ: Πιθανή η άρση κυρώσεων κατά ιρανικού πετρελαίου που είναι φορτωμένο σε τάνκερ
16:33
«Διαφορετικοί οι στόχοι ΗΠΑ και Ισραήλ στον πόλεμο με το Ιράν»: Τι δηλώνει η Αμερικανίδα διευθύντρια Εθνικών Πληροφοριών
16:21