Η συνάντηση Ινφαντίνο- Μητσοτάκη και το δώρο του προέδρου της FIFA
Συνάντηση με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο είχε την Παρασκευή (22/09) στη Νέα Υόρκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις ΗΠΑ για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.
Ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με τον πρόεδρο της διεθνούς ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας, συζητώντας το σημαντικό θέμα της οπαδικής βίας.
Ο κ. Μητσοτάκης αποτύπωσε τη σημασία της αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος στον χώρο του αθλητισμού κι έλαβε και δύο δώρα από τον πρόεδρο της FIFA.
Συγκεκριμένα, δέχθηκε μια μπάλα και το καρτελάκι των διαιτητών που είχε μέσα μια κίτρινη και μια κόκκινη κάρτα. Μάλιστα αστειευόμενος ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει την κόκκινη κάρτα σε κάποιο υπουργικό συμβούλιο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προς συμφωνία Ελλάδα και Τουρκία για το μεταναστευτικό - Tι αναφέρουν κυβερνητικές πηγές
Λουτράκι: Σκαλωσιά υποχώρησε και κατέρρευσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο
22:38
Συνελήφθη αξιωματικός για άσκηση βίας σε κρατούμενο σε αστυνομικό τμήμα - Διατάχθηκε ΕΔΕ
22:26
«Καλύπτει τα δικά του εγκλήματα»: Η αντίδραση της Τουρκίας στο Ισραήλ για τη Γενοκτονία των Αρμενίων
22:15
Το πετρέλαιο ανεβάζει και ρίχνει τις τιμές των καυσίμων - Πότε θα φανεί η διαφορά στην αντλία
22:07