ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέφανος Κασσελάκης: «Σήμερα κέρδισε το φως, κοιτάμε το μέλλον»

Στέφανος Κασσελάκης: «Σήμερα κέρδισε το φως, κοιτάμε το μέλλον»
ΝΙΚΟΣ ΡΑΖΗΣ / CNN GREECE

Στο «τιμόνι» του ΣΥΡΙΖΑ ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής (24/9) ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος αναδείχτηκε μεγάλος νικητής στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος. Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος περίπου στο 80% της καταμέτρησης και ενώ ήταν μπροστά με 13 μονάδες σε σχέση με την Έφη Αχτσιόγλου, προχώρησε στις πρώτες δηλώσεις του. Μάλιστα, συνέστησε ηρεμία σε όσους του φώναζαν... άλλαξέ τα όλα... Στέφανε προχώρα! Ευχαριστώ για τον ενθουσιασμό, αλλά ήρεμα και με ασφάλεια!

«Σήμερα το φως κέρδισε και η ελπίδα συλλογικά γίνεται το μέλλον. Η σκέψη μου είναι με τους πληγέντες στη Θεσσαλία. Οι οποίοι έχουν περάσει μεγάλες δυσκολίες, είναι μόνοι και έχουν μπροστά πολλές δυσκολίες. Μακάρι να τους στηρίξει η κυβέρνηση.

Θέλω πρώτα απ' όλα να στείλω μερικά ευχαριστώ!

Μερικά ευχαριστώ, στα 150.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που παρά τις δυσκολίες, έστειλαν μήνυμα ότι είμαστε εδώ, θα είμαστε εδώ και θα κερδίσουμε.

Θα τα αλλάξουμε όλα μαζί, από τα μέλη για τα μέλη, από την κοινωνία για την κοινωνία.

Ένα ευχαριστώ στους εθελοντές της καμπάνιας μου, στους εθελοντές όλων των συνυποψηφίων μου.

Ευχαριστώ τα 30 μέλη της Επιτροπής που μου έδωσαν τη δυνατότητα να μιλήσω στον λαό του ΣΥΡΙΖΑ.

Χρειάζεται φως για να νικήσουμε τις χειροπέδες που το σύστημα έχει φορέσει στους νέους εντός κι εκτός Ελλάδας.

Ευχαριστώ τον Νίκο Παππά για την υποστήριξη. Την τελευταία εβδομάδα υπήρξε μέλος της ομάδας μας.

Το τελευταίο ευχαριστώ πάει στην οικογένειά μου. Ξαδέρφια, θείους, ανίψια. Μητέρα, πατέρα, όλοι ήρθαν εδώ κοντά μου για να με στηρίξουν.

Ευχαριστώ και τη δική μου οικογένεια, τον Τάιλερ και τη σκυλίτσα μας τη Φάρλι

Από αύριο αρχίζει η σκληρή δουλειά και θα συνδυάσω το πρώτο ταξίδι στους αδελφούς μας στην Κύπρο. Πάμε να κάνουνε την Ελλάδα ευρωπαϊκή χώρα».

Μάλιστα, λίγο νωρίτερα, ο ίδιος δέχτηκε το πρώτο τηλεφώνημα από την Έφη Αχτσιόγλου που τον συνεχάρη, παρά το γεγονός ότι δεν είχε γίνει γνωστό ακόμη το τελικό αποτέλεσμα.

Λίγο πριν από τις επίσημες δηλώσεις του, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είχε βγει από το γραφείο του περίπου στις 23:50 και με πλατιά χαμόγελα κατευθύνθηκε προς την Κουμουνδούρου, εκεί όπου έδωσε ραντεβού στους πολιτικούς ρεπόρτερ. Μάλιστα, ανέβηκε στη μηχανή του, φόρεσε το κράνος του και αφού χαιρέτησε τον κόσμο, πήρε τον δρόμο για τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ