Αυγέρη για ΑΔΑΕ: Η κυβέρνηση προσθέτει κεφάλαια στη μαύρη Βίβλο της υποβάθμισης του κράτους δικαίου
«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη προσθέτει κεφάλαια στη μαύρη Βίβλο της υποβάθμισης του κράτους δικαίου», υποστηρίζει η Δώρα Αυγέρη, με αφορμή την αντικατάσταση μελών της ΑΔΑΕ μια ημέρα πριν η Ανεξάρτητη Αρχή «αποφασίσει», όπως υποστηρίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, για την επιβολή προστίμου στην ΕΥΠ λόγω μη συνεργασίας της στην έρευνα για τις υποκλοπές.
Η κυρία Αυγέρη εγκαλεί και τον υπουργό Επικρατείας, Μάκη Βορίδη για τα όσα σχετικά είπε σήμερα Τετάρτη στη Βουλή.
«Σήμερα η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεπέρασε ακόμα και τον πιο κακό εαυτό της. Από τη μία προχωρά σε ένα νέο πραξικόπημα για να συνεχιστεί η ομερτά γύρω από το σκάνδαλο των υποκλοπών, αντικαθιστώντας μέλη της ΑΔΑΕ, μια ημέρα πριν η Ανεξάρτητη Αρχή αποφασίσει για την επιβολή προστίμου στην ΕΥΠ, λόγω μη συνεργασίας της στην έρευνα. Κ
ι από την άλλη, δεν διστάζει μέσω του κ. Βορίδη να εγκαλεί τα θύματα κι όσους αντιδρούν και να υπερηφανεύεται για τις αντιθεσμικές παρεμβάσεις της», υπογραμμίζει η εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Στο ίδιο μήκος κύματος, επισημαίνει πως μάταια ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι η δράση του παρακράτους που έστησε, θα μείνει στο σκοτάδι και ότι δεν θα λογοδοτήσει για την προσβολή στους θεσμούς και τη δημοκρατία, αφού η Ελλάδα βρίσκεται ήδη στο επίκεντρο ενός σοβαρού ελέγχου από την αρμόδια Επιτροπή Δικαιοσύνης της ΕΕ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Χειρουργικές» παρεμβάσεις Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ: Τα μηνύματα που στέλνει
SPONSORED
Πότε διαγράφεται το πρόστιμο για εκπρόθεσμες δηλώσεις - Ποιοι θα λάβουν αναδρομικά επιστροφή
03:00
ΟΠΕΚΑ: Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις στα Προγράμματα Αγροτικής Εστίας
02:00
Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων
01:00
Τι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο στις διαθήκες - Ποια τα δικαιώματα των κληρονόμων
00:30