ΣΥΡΙΖΑ: Νέος γύρος εσωστρέφειας με αφορμή τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας
Νέος γύρος εσωστρέφειας άνοιξε στο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία ύστερα από το έγγραφο αίτημα της Ομπρέλας στους δύο γραμματείς, Ράνια Σβίγκου και Γιώργο Βασιλειάδη, να συγκληθεί άμεσα η Πολιτική Γραμματεία.
Από την πλευρά τους, κύκλοι του Στέφανου Κασσελάκη σημειώνουν πως προτεραιότητά του-όπως κι ο ίδιος δήλωσε στη χθεσινοβραδινή (Πέμπτη) του συνέντευξη- είναι η σύγκληση των οργάνων του κόμματος.
Άλλωστε, όπως ανακοινώθηκε χθες από το γραφείο Τύπου του κόμματος, την Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.
Ως γνωστόν, την ερχόμενη εβδομάδα ο Στέφανος Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο (από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη), όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει προγραμματίσει και περιοδείες σε πόλεις της περιφέρειας, ανά την Ελλάδα ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της μεθεπόμενης Κυριακής.
Επόμενη συνεδρίαση οργάνου θα είναι αυτή της Πολιτικής Γραμματείας, αμέσως μόλις ολοκληρωθεί ο άμεσος σχεδιασμός που έχει γίνει, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.
Σημειώνεται ότι ο κ. Κασσελάκης θα βρίσκεται στις Σπέτσες μέχρι και την Κυριακή όπου συμμετέχει σε αγώνα δρόμου πέντε χιλιομέτρων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στη Λευκωσία την επόμενη εβδομάδα ο Στέφανος Κασσελάκης
Ισχυρός σεισμός 6,2 Ρίχτερ στο Αφγανιστάν - Αισθητός μέχρι την Ινδία
17:24
Ζυμώσεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Έκτακτη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το επόμενο 15ήμερο ζητούν 73 μέλη
17:16
Πτώσεις δένδρων στην Αθήνα λόγω των ισχυρών ανέμων - Κορμός έπεσε σε ΙΧ στη Μιχαλακοπούλου
17:05
Μία σύλληψη για τη φωτιά στην Πελασγία Φθιώτιδας - Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά
16:58