ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ προς Κασσελάκη: Συνεχίζει τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ - Δεν υπάρχει στήριξη Μπέου

ΝΔ προς Κασσελάκη: Συνεχίζει τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ - Δεν υπάρχει στήριξη Μπέου
EUROKINISSI (Φωτογραφία αρχείου)

Αιχμηρή απάντηση - ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου της ΝΔ προς τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκηο οποίος ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη την άρση στήριξης της Νέας Δημοκρατίας από τον Αχιλλέα Μπέο, μετά το βίντεο στο οποίο ο δήμαρχος Βόλου διακρίνεται να χτυπά πολίτη που προηγουμένως τον έβρισε. 

Ειδικότερα, η Νέα Δημοκρατία ξεκαθαρίζει πως ο Αχιλλέας Μπέος δεν έχει τη στήριξή της για τη δημαρχία του Βόλου, σημειώνοντας παράλληλα όσον αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη ότι «συνεχίζει την παράδοση των ψεμάτων του κόμματός του».

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται για "αποφόρτιση" ο κ. Κασσελάκης είπε να ασχοληθεί με τη ΝΔ και τον Βόλο συνεχίζοντας την παράδοση των ψεμάτων που μας έχει συνηθίσει το κόμμα του», απάντησε η ΝΔ στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Προφανώς, γνωρίζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι υποψηφιότητες τις οποίες ανακοίνωσε ότι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία αφορούν τις περιφέρειες καθώς και τους 3 μεγάλους δήμους της χώρας και σε αυτές φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος. Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Κασσελάκης την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι, εκτός από τη δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και τη μετα-αλήθεια! Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητη και δεδομέμη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών», πρόσθεσε το κυβερνών κόμμα.

Η ανάρτηση Κασσελάκη

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης, μέσω ανάρτησής του ζήτησε την απόσυρση του Αχιλλέα Μπέου από την υποψηφιότητα για τη δημαρχία του πλημμυρόπληκτου Βόλου.

Την ίδια ώρα, διερωτήθηκε εάν εκπροσωπεί τον κόσμο του Κέντρου «ένας πρωθυπουργός που σε τοπικό επίπεδο στηρίζεται σε Μπέους που ''πνίγουν'' τις πόλεις τους».

«Το μακρύ χέρι του Μπέου, του εκλεκτού του Κ.Μητσοτάκη στον Βόλο. Σήμερα έδειρε πολίτη. Χθες κατάβρεξε πολίτη.

Καλώ τον Πρωθυπουργό να άρει τη στήριξή του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου.

Άραγε εκπροσωπεί τον κόσμο του Κέντρου ένας πρωθυπουργός που σε τοπικό επίπεδο στηρίζεται σε Μπέους που ''πνίγουν'' τις πόλεις τους;

Και που σε εθνικό επίπεδο στηρίζεται σε Βελόπουλους για να ελέγξει τη σύνθεση ανεξάρτητων αρχών;

Την επόμενη Κυριακή έχουμε Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Δώστε μια πρώτη ανάσα στη χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ