Κασσελάκης για ΟΑΚΑ και στέγαστρο Καλατράβα: Η παρακμή τελειώνει - Θα στηρίξουμε μια σύγχρονη Ελλάδα
Ανανεώθηκε:
«Η παρακμή τελειώνει. Θα είμαστε εδώ για να στηρίξουμε μια Σύγχρονη Ελλάδα», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης σε βίντεο που ανήρτησε στο Facebook, με αιχμές κατά της κυβέρνησης με αφορμή το κλείσιμο του ΟΑΚΑ λόγω προβλήματος στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα.
Ο κ. Κασσελάκης αρχικά παραθέτει στο βίντεο απόσπασμα ομιλίας του πρωθυπουργού από το 2021 που «ανακοινώνει τη συντήρηση του Στεγάστρου Καλατράβα». Τονίζει ότι όμως «χθες το Ολυμπιακό Στάδιο έκλεισε λόγω στατικής ανεπάρκειας - δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Παναθηναϊκού».
«Στέγαστρο Καλατράβα. Το 2004, σύμβολο μίας χώρας που διοργάνωνε τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το 2023, σύμβολο μίας χώρας που καταρρέει σε όλα τα επίπεδα. Ενός Κράτους που αφήνει όλα και όλους στη μοίρα τους», σχολιάζει ο κ. Κασσελάκης και αναφέρει καταληκτικά: «Η παρακμή τελειώνει.Θα είμαστε εδώ για να στηρίξουμε μια Σύγχρονη Ελλάδα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΝΔ προς Κασσελάκη: Συνεχίζει τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ - Δεν υπάρχει στήριξη Μπέου
Κασσελάκης κατά Μπέου: Ζητά από τον Μητσοτάκη να άρει τη στήριξη της υποψηφιότητάς του
Oικονόμου κατά Κασσελάκη: Είναι αλαζονικός, «πουκάμισο αδειανό»
80 χρόνια από την εξαφάνιση της Πτήσης 19 στο Τρίγωνο των Βερμούδων – Τι συνέβη πραγματικά
08:00
Κλειστά σχολεία και σχολές σήμερα λόγω του Byron – Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
07:52
AKTOR: Αναθεώρηση 5ετούς πλάνου λόγω LNG και ομολογιακού των 140 εκατ. ευρώ – Τι θα χρηματοδοτήσει
07:50
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Μια βροχή δεν θα μας σώσει
07:41