ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιωακειμίδης για Μπέο: Τα λόγια και οι πράξεις του ντροπιάζουν την αυτοδιοίκηση

Ιωακειμίδης για Μπέο: Τα λόγια και οι πράξεις του ντροπιάζουν την αυτοδιοίκηση
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Ιωακειμίδης στην εκδήλωσή του στο Ζάππειο Μέγαρο

Μέσα από ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης, καταδίκασε τις πράξεις αλλά και τη συμπεριφορά του δήμαρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου.

Αφορμή της ανάρτησής του στο Facebook, στάθηκε η βιαιοπραγία του δημάρχου σε βάρος οργισμένου πλημμυροπαθή στο Βόλο έπειτα από λεκτική διαμάχη.

Χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αττικός κύκλος» Γ. Ιωακειμίδης έγραψε: «Λόγια και πράξεις του δημάρχου Βόλου ντροπιάζουν την αυτοδιοίκηση εδώ και χρόνια. Το ίδιο και χθες. Και να μην ξεχνάμε. Στα αντιπλημμυρικά Αττική και Βόλος μοιάζουν. Ανοχύρωτες πόλεις. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπέος χτύπησε».

Τι συνέβη

Ο δήμαρχος Βόλου λογομαχούσε με πολίτες το πρωί του Σαββάτου στην Άλλη Μεριά, ωστόσο κάποια στιγμή όταν απομακρύνθηκε από το σημείο, ένας από τους παρόντες άρχισε να του απευθύνεται με υβριστικές εκφράσεις.

Τότε, ο Αχιλλέας Μπέος γύρισε και τον χτύπησε ενώ ο πολίτης τον έσπρωξε, με τους παρευρισκόμενους να μπαίνουν ανάμεσά τους προκειμένου να τους χωρίσουν.

Σημειώνεται πως στο επεισόδιο ήταν παρόντες και αστυνομικοί. «Συλλάβετέ τους για παρεμπόδιση», ακούγεται να λέει κάποια στιγμή ο Αχιλλέας Μπέος. «Τραμπούκε» του φώναξαν κάποιοι, ενώ το κλίμα παρέμεινε τεταμένο για αρκετή ώρα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πλημμυροπαθείς που είδαν τα σπίτια τους να καταστρέφονται από την επέλαση της κακοκαιρίας σχημάτισαν χθες (29/09) ανθρώπινη αλυσίδα στο εν λόγω σημείο όπου κλήθηκε η Αστυνομία. Το συνεργείο εμφανίστηκε εκ νέου σήμερα το πρωί, αλλά έγινε νέα συγκέντρωση κατοίκων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ