ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ για Μπέο: Να σταματήσει η ΝΔ να κρύβεται πίσω από υπόγεια χρίσματα

ΠΑΣΟΚ για Μπέο: Να σταματήσει η ΝΔ να κρύβεται πίσω από υπόγεια χρίσματα
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Ανακοίνωση για το επεισόδιο που σημειώθηκε νωρίτερα με τον Αχιλλέα Μπέο στον Βόλο, εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ δια μέσου του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Θανάση Γλαβίνα, κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για «απαράδεκτη συμπεριφορά». 

Υπενθυμίζεται ότι ο πλημμυροπαθής ζήτησε τελικά «συγγνώμη» από τον Αχιλλέα Μπέο -ο οποίος νωρίτερα έκανε λόγο για «στημένες καταστάσεις»- μετά το σοβαρό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου (30/09), ανάμεσα στον δήμαρχο Βόλου και συγκεντρωμένους πολίτες, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας κατοίκων στην περιοχή Άλλη Μεριά λόγω των τεράστιων καταστροφών από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Το εν λόγω βίντεο προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να άρει τη στήριξη της υποψηφιότητας του κ. Μπέου, με το γραφείο Τύπου της ΝΔ να ξεκαθαρίζει πως ο Αχιλλέας Μπέος δεν έχει τη στήριξή της για τη δημαρχία του Βόλου, σημειώνοντας παράλληλα όσον αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη ότι «συνεχίζει την παράδοση των ψεμάτων του κόμματός του».

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Πριν λίγες μέρες ο κ. Μητσοτάκης και μέλη της Κυβέρνησής του, φωτογραφίζονταν χαμογελαστοί στο Δημαρχείο Βόλου με τον Δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο.

Σήμερα βλέπουμε τον κ. Μπέο να προβαίνει σε πράξεις βίας εναντίον πολιτών και να μετέρχεται απαράδεκτων συμπεριφορών με χειροδικίες, ύβρεις και ρίψεις νερού.

Την ώρα μάλιστα που ο Βόλος πλημμύρησε για δεύτερη φορά, το νερό παραμένει ακατάλληλο σε πολλές περιοχές, κατοικίες έχουν μείνει χωρίς ρεύμα εδώ και μέρες και το οδικό δίκτυο έχει υποστεί τεράστιες ζημιές.

Την επόμενη Κυριακή οι πολίτες του Βόλου θα κληθούν να επιλέξουν τον Δήμαρχο της πόλης.

Η Νέα Δημοκρατία, ο Πρωθυπουργός και τα στελέχη της δεν μπορούν να συνεχίσουν να κρύβονται πίσω από υπόγεια χρίσματα και δήθεν μη στηρίξεις, ενώ όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή.

Ας κορνιζάρουν τις χαρούμενες φωτογραφίες με τον κ. Μπέο από το Δημαρχείο του Βόλου. Αυτά είναι τα παράσημά τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ