ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδριάνα Ζαρακέλη: Μια δυναμική γυναίκα στο «πλευρό» του Γιάννη Μώραλη στον Πειραιά

Ανδριάνα Ζαρακέλη: Μια δυναμική γυναίκα στο «πλευρό» του Γιάννη Μώραλη στον Πειραιά

Η Ανδριάνα Ζαρακέλη έχει κερδίσει με το «σπαθί» της μια θέση της στην καρδιά των συμπολιτών της στον Πειραιά, πράγμα που αποδείχτηκε εμπράκτως και στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Με τον δυναμικό της χαρακτήρα, τις σαφείς θέσεις και την εμπειρία της στη δημοσιογραφία αλλά και τα τέσσερα τελευταία χρόνια στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης, έχει αναδειχθεί αναμφισβήτητα ο το «δυνατό» χαρτί του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.

Η ίδια, από την πλευρά της, αναδεικνύει διαχρονικά τον ρόλο της γυναίκας στην κοινωνία, στους επαγγελματικούς χώρους και ειδικότερα στην ενασχόληση με τα κοινά – καθιστώντας τον σημαντικό, ουσιαστικό και σύμβολο δυναμισμού και καινοτομίας.

«Οι γυναίκες αποτελούν ένα απαραίτητο στοιχείο στην τοπική αυτοδιοίκηση και την ενασχόληση με τα κοινά. Μπορούν να προσφέρουν μια διαφορετική οπτική γωνία, μια «γυναικεία ματιά» στα γεγονότα και τις αποφάσεις και να εμπλουτίσουν τη συζήτηση για την ανάπτυξη και τον προγραμματισμό των τοπικών κοινοτήτων» σημειώνει η κα Ζαρακέλη.

Όπως η ίδια αναφέρει, με την ομάδα της Διεύθυνσης Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, στην όποια έχει την τιμή να είναι Αντιδήμαρχος, εργάστηκαν για να δώσουν στην πόλη μας έναν αέρα αισιοδοξίας, εξωστρέφειας και ανάπτυξης. Η ίδια πέτυχε σημαντικές αλλαγές και βελτιώσεις στη ζωή των πολιτών.

Σε αυτές τις εκλογές αποτελεί αναμφισβήτητα έναν πυλώνα σταθερότητας στον ήδη πετυχημένο συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, πράγμα που διαπιστώνει κανείς και στις γειτονιές του Πειραιά, όπου η ίδια ζει και κυκλοφορεί καθημερινά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ