ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου: Ενίσχυση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης με 100 αστυνομικούς

Οικονόμου: Ενίσχυση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης με 100 αστυνομικούς
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Την ενίσχυση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης με επιπλέον 100 αστυνομικούς σε ανθρώπινο δυναμικό, καθώς και σε εξοπλισμό, όπως με ελικόπτερο και εναέρια μέσα επιτήρησης κυκλοφορίας ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, κατά τη σύσκεψη που πραγματοποίησε με Αξιωματικούς της ΕΛΑΣ για τον υπερυψωμένο αυτοκινητόδρομο (Fly Over) και το κυκλοφοριακό της πόλης.

Μεταξύ των ζητημάτων που συζητήθηκαν στη σύσκεψη αυτή, ήταν τα μέτρα για τη ρύθμιση του κυκλοφοριακού της συμπρωτεύουσας και να αντιμετωπιστούν ζητήματα που τυχόν ανακύψουν με παρεμβάσεις.

Ο υπουργός επεσήμανε πως η κυβέρνηση δρομολογεί σημαντικά έργα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και ευρύτερα τη Βόρεια Ελλάδα, με σκοπό να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών, ωστόσο κατά τη διάρκεια της υλοποίησής τους, είναι πιθανό να προκληθούν αρρυθμίες.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κ. Μάνος Λογοθέτης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος, Λάζαρος Μαυρόπουλος, ο Γενικός επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος, Σπυρίδων Σκλάβος, Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης κ. Χρήστος Μπουλούμπασης και η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, κυρία, Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ