Μητσοτάκης για Belharra: Η θωράκιση της πατρίδας προϋπόθεση για την ειρήνη και την ευημερία
Την απόλυτη ικανοποίησή του για την καθέλκυση της πρώτης ελληνικής φρεγάτας Belharra «Κίμων F-601», σήμερα στη Λοριάν της Γαλλίας, εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα το τι σημαίνει για το Πολεμικό Ναυτικό και την εθνική άμυνα της χώρας η ενίσχυση του εξοπλισμού.
Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Facebook:
Ημέρα χαράς και υπερηφάνειας σήμερα για τo Πολεμικό μας Ναυτικό, αλλά και όλους τους Έλληνες. Ο «Κίμων», η πρώτη φρεγάτα Belharra με υψωμένη τη γαλανόλευκη, καθελκύεται στα νερά της Μεσογείου!
Πριν από 30 μήνες είχα δεσμευτεί ότι η χώρα θα αποκτήσει τα πιο σύγχρονα σκάφη, τα πιο αποτελεσματικά μαχητικά και τον πιο κατάλληλο εξοπλισμό. Και πράγματι, αυτά γίνονται τώρα πραγματικότητα. Με τις καινούργιες φρεγάτες και κορβέτες. Με τα ελικόπτερα Romeo, τα Rafale και τα F16 Viper. Όπως και με τα τεθωρακισμένα και τα πυρομαχικά νέας γενιάς.
Παρά τις δυσκολίες των καιρών και με σεβασμό στα χρήματα του φορολογούμενου, το εθνικό εξοπλιστικό πρόγραμμα προχωράει. Γιατί η θωράκιση της πατρίδας είναι προϋπόθεση για την ειρήνη και την ευημερία των πολιτών.
Το είπαμε και το κάναμε. Καλοτάξιδη, λοιπόν, η νέα μας φρεγάτα!
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η καθέλκυση της ελληνικής Belharra «Κίμων F-601»
Αποστολή CNN Greece στη Λοριάν: Καθέλκυση της ελληνικής Belharra «Κίμων F-601»
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του μετρό από αύριο (28/06) λόγω έργων αντικατάστασης
09:53
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Μου θυμίζει τον Κωνσταντάρα στον Τρελοπενηντάρη - Κάνει τον κιμπάρη»
09:49
Υποβρύχιος έλεγχος στο πλοίο «Κίσσαμος» που προσάραξε στη Μήλο: Ψάχνουν τα αίτια του μπλακ άουτ
09:32
Tasty news: Τα πιο σημαντικά γευστικά ραντεβού που αξίζουν μία θέση στην ατζέντα μας
09:30