ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Με 28 -16 εγκρίθηκαν οι προτάσεις Κασσελάκη για το νέο προεδρείο της Κ.Ο. - Όλα τα ονόματα

ΣΥΡΙΖΑ: Με 28 -16 εγκρίθηκαν οι προτάσεις Κασσελάκη για το νέο προεδρείο της Κ.Ο. - Όλα τα ονόματα
INTIME NEWS

Νίκος Παππάς, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, Διονύσης Καλαματιανός θα είναι οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Νέα γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα είναι η Θεοδώρα Τζάκρη, ενώ συντονιστής ΕΠΕΚΕ (συντονιστής των τομεαρχών) θα είναι ο Παύλος Πολάκης κι ο Γιώργος Τσίπρας διευθυντής της Κ.Ο.

Οι προτάσεις του Στέφανου Κασσελάκη, οι οποίες ψηφίστηκαν ως πακέτο, εγκρίθηκαν με ψήφους 28- 16.

Τους τομεάρχες θα τους ορίσει το προεδρείο της Κ.Ο.

Νωρίτερα στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική ομάδα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «Προσφέρουν μόνο πόνο, απώλεια περιουσίων, ειρωνεία και χαστούκια στους συμπολίτες μας. Έπρεπε να ντρέπονται και αρχηγός τους που δεν τους αποκηρύσσει».

«Είμαστε εμείς οι 48 απέναντι στους άριστους 158. Η παντοδυναμία - βαρονία Μητσοτάκη τιμωρεί όποιον ψηφίζει κατά συνείδηση», τόνισε.

Ενότητα, πρόταση, δράση είναι το τρίπτυχο που παρουσίασε.

«Δεν κέρδισε ο κ. Μητσοτάκης. Εμείς χάσαμε. Ερχόμαστε από μακριά, φτάσαμε πολύ μακριά. Για να φτάσουμε ξανά μακριά πρέπει πρώτα να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι. Θα παραμείνουμε η φωνή της σύγχρονης πατριωτικής Αριστεράς. Ιδίως στα εθνικά θέματα οι κόκκινες γραμμές μας δεν θα ξεθωριάσουν», σημείωσε για το αποτέλεσμα των εκλογών.

Όσον αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, κάλεσε τους βουλευτές να τρέξουν να συνδράμουν τους υποψηφίους τους οποίους στηρίζει το κόμμα, όπως κι ο ίδιος. Σε σχέση με τον προϋπολογισμό, κατηγόρησε την κυβέρνηση πως θέλει να ιδιωτικοποιήσει τα πάντα και πως δεν νιώθουν τίποτα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε με σκληρά λόγια και για τις φονικές πυρκαγιές:

«Ο κ. Μητσοτάκης έπρεπε να ντρέπεται που οικειοποιείται τις προσπάθειες των εθελοντών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ