ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζέρβας: «Κρίσιμη η σημερινή ψήφος για το μέλλον της Θεσσαλονίκης»

Ζέρβας: «Κρίσιμη η σημερινή ψήφος για το μέλλον της Θεσσαλονίκης»
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας ΙΝΤΙΜΕ / ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Συνεχίζουμε μαζί» δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο 2ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, στην οδό Ικτίνου.

Ο κ. Ζέρβας έφτασε γύρω στις 10:20 το πρωί στο εκλογικό κέντρο, συνοδευόμενος από συνεργάτες και τις δυο αδελφές του, ενώ λίγο πριν μπει στο εκλογικό τμήμα περίμενε υπομονετικά ψηφοφόρους που προηγούνταν της ουράς.

«Ολοκληρώνονται τέσσερα χρόνια δημιουργίας με έργα, με ανάπτυξη. Τέσσερα χρονια με σημαντικές δυσκολίες αλλά και με πολλά βήματα μπροστά. Στα επόμενα πέντε χρόνια η Θεσσαλονίκη μας θα ολοκληρώσει σημαντικά έργα. Θα αλλάξουμε κατηγορία. Η Θεσσαλονίκη μας θα έχει όλα όσα της αξίζουν. Η σημερινή ψήφος είναι μια κρίσιμη ψήφος για το μέλλον της Θεσσαλονίκης», δήλωσε ο κ.Ζέρβας αμέσως μετά την κάλπη.

Συμπλήρωσε, δε, πως «σήμερα λέμε ένα μεγάλο ''ναι'' στα έργα υποδομής, στην οικονομική ανάπτυξη, στην ανθρωπιά και στην αλληλεγγύη. Λέμε ''ναι'' στη σιγουριά, στη συνοχή, στη συνέπεια, στη σταθερότητα. Δεν γυρίζουμε πίσω, κοιτάμε μπροστά, πέρνουμε αυτό που μας αξίζει. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Συνεχίζουμε μαζί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ