ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης για εκλογές: Οι πολίτες επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση

Μαρινάκης για εκλογές: Οι πολίτες επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση
Eurokinissi

Η κυβέρνηση θα επιδιώξει τη μέγιστη δυνατή συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση στη μάχη για βελτίωση καθημερινότητας πολίτων, δήλωσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. 

«Οι πολίτες επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση για τα μεγάλα έργα ανάπλαση» τόνισε.

«Η κοινωνία θέλει έργο και μετρήσιμα αποτελέσματα και όχι ισοπεδωτικές κορώνες λαϊκισμού. Πιστή στις δεσμεύσεις της και με σύμμαχο την Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσει το έργο της» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μαρινάκης και πρόσθεσε:

«Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει στην κατεύθυνση υλοποίησης των μεγάλων αλλαγών και μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη ο τόπος, πιστή στις δεσμεύσεις της και με σύμμαχο την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τιμώντας την εμπιστοσύνη των πολιτών».

Ο κ. Μαρινάκης αναφέρθηκε και στον επαναπατρισμό Ελλήνων από το Ισραήλ ενώ καταδίκασε εκ νέου τις τρομοκρατικές επιθέσεις με το την απώλεια άμαχου πληθυσμού λέγοντας:

«Η Κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το Σάββατο το πρωί, καταδικάζει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τις πρωτόγνωρες και σοκαριστικές τρομοκρατικές επιθέσεις κατά του Ισραήλ που προκάλεσαν την απώλεια πολύ μεγάλου αριθμού αμάχων. Στεκόμαστε στο πλευρό του λαού του Ισραήλ και υποστηρίζουμε πλήρως το δικαίωμά του στην αυτοάμυνα».

«Αναφορικά με Έλληνες επισκέπτες που βρίσκονταν στην περιοχή με το ξέσπασμα των επιθέσεων, από τα 149 καταγεγραμμένα άτομα, τα 81, που ήταν μέρος δύο οργανωμένων εκδρομών, μεταφέρθηκαν στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν, και πέταξαν για την Αθήνα απευθείας χθες, στις 21:30.

«Η προστασία των Ελλήνων πολιτών που βρίσκονται στην περιοχή, η οποία έχει κηρυχθεί σε κατάσταση πολέμου, είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας για το Υπουργείο Εξωτερικών το οποίο μαζί με την Πρεσβεία της Ελλάδας στο Ισραήλ και το Γενικό μας Προξενείο στα Ιεροσόλυμα παρακολουθούν συνεχώς την εξέλιξη της κατάστασης», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ