ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυστηρό μήνυμα Κασσελάκη: Εκτός ψηφοδελτίων όποιος υπονομεύσει την ενότητα

Αυστηρό μήνυμα Κασσελάκη: Εκτός ψηφοδελτίων όποιος υπονομεύσει την ενότητα
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS

Μήνυμα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πως όποιος υπονομεύσει την ενότητα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας δεν θα έχει θέση σε μελλοντικά ψηφοδέλτια του κόμματος, έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Παράλληλα απευθύνει κάλεσμα σε όποια ή όποιν ενδιαφέρεται να κατέβει υποψήφιος στις επικείμενες Ευρωεκλογές να γραφτεί μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς «εκεί γεννιούνται τα στελέχη της επόμενης ημέρας».

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως το απόγευμα το Προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα ανακοινώσει τους τομεάρχες και προσθέτει πως έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια η σύνθεση να είναι όσο το δυνατόν ενωτική και διευρυμένη.

Ολόκληρη η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

«Μετά από εισήγησή μου, σήμερα το απόγευμα το Προεδρείο της Κ.Ο. θα ανακοινώσει τους Τομεάρχες που θα υπεραμύνονται της αλήθειας στη Βουλή.
Έχω καταβάλει κάθε προσπάθεια η σύνθεση να είναι όσο το δυνατόν ενωτική και διευρυμένη. Με πυξίδα το μέλλον του προοδευτικού χώρου και της Σύγχρονης Αριστεράς.

Όπως έχω ήδη ανακοινώσει, η κύρια παραγωγή πολιτικής θα μεταφερθεί στα τμήματα και στην κοινωνία, με τους Τομεάρχες μας να συμμετέχουν ενεργά και στα δύο.
Για να είμαι απολύτως ξεκάθαρος απέναντι στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ που με εμπιστεύεται και με ενθαρρύνει κάθε μέρα:

Όποιος υπονομεύσει την ενότητα της Κ.Ο. και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν θα έχει θέση σε μελλοντικά ψηφοδέλτια του κόμματος.

Και όποια ή όποιος από εσάς ενδιαφέρεται να κατέβει ως υποψήφιος στις επικείμενες Ευρωεκλογές, πρέπει να γραφτεί μέλος του ΣΥΡΙΖΑ στο www.isyriza.gr . Εκεί χτίζεται ο νέος ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί γεννιούνται τα στελέχη της επόμενης γενιάς.

Θα στείλουμε φόρμα ενδιαφέροντος στα μέλη μας τις επόμενες μέρες.

Θα λογοδοτώ πάντα σε εσάς αδιαμεσολάβητα. Αρχίζοντας με την ανοιχτή εκδήλωσή μας στο Κερατσίνι αύριο το βράδυ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ