ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε Αλεξανδρούπολη και Λάρισα ο Κ. Μητσοτάκης - Περιοδεία με Μέτιο και Αγοραστό

Σε Αλεξανδρούπολη και Λάρισα ο Κ. Μητσοτάκης - Περιοδεία με Μέτιο και Αγοραστό
Eurokinissi

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί σήμερα Παρασκευή στην Αλεξανδρούπουλη, όπου στις 17:00 θα περιοδεύσει μαζί με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και εκ νέου υποψήφιο, Χρήστο Μέτιο.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Λάρισα, όπου θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιο, Κώστα Αγοραστό.

Σήμερα το πρωί στις 11:00, θα συμμετάσχει σε τηλεδιάσκεψη των ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος με θέμα τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, ενώ στη συνέχεια θα υποδεχθεί τον πρωθυπουργό της Νότιας Κορέας, Han Duck-soo, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Χθες, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε την Τρίπολη, όπου πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του εκδήλωση ο Δημήτρης Πτωχός.

Με κεντρικό σύνθημα «Μαζί μπορούμε να πάμε την Πελοπόννησο Μπροστά και ήρθε η ώρα να το πετύχουμε», ο νικητής του πρώτου γύρου των περιφερειακών εκλογών έδωσε σύνθημα νίκης εν όψει της Κυριακής 15 Οκτωβρίου, καλώντας τους πολίτες μαζικά στην κάλπη, ώστε «να βρούμε όλοι μαζί, το γενναίο Αύριο που μας περιμένει να το συναντήσουμε».

Στην ομιλία του ο Κ. Μητσοτάκης κάλεσε τους πολίτες «να τελειώσουμε αυτό το οποίο ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή, να εκλέξουμε το Δημήτρη Πτωχό τον επόμενο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου».

Τόνισε ότι «είναι πολύ σημαντικό να μοιραζόμαστε το ίδιο όνειρο, να μιλάμε την ίδια γλώσσα. Να μπορούμε να συνεννοηθούμε για τις μεγάλες προτεραιότητες της επόμενης μέρας» και δήλωσε βέβαιος ότι «ο Δημήτρης Πτωχός θα είναι ένας εξαιρετικός περιφερειάρχης και η σύμπλευση μαζί του θα υπάρχει στον μέγιστο δυνατό βαθμό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ