ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Αγοραστός: «Να δουλέψουμε μαζί για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας»

Κώστας Αγοραστός: «Να δουλέψουμε μαζί για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας»
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI

Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας προσήλθε στις 12: 30 το μεσημέρι της Κυριακής ο νυν περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» Κώστας Αγοραστός.

Εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο δήλωσε:

«Είναι μια μέρα χαράς. Ολοι μαζί οι Θεσσαλές και οι Θεσσαλοί, περήφανοι για την καταγωγή μας, την ιστορία μας και τα επιτεύγματά μας, επιλέγουμε το σίγουρο δρόμο της ενότητας. Με σταθερό βήμα θα ακολουθήσουμε το σταυροδρόμι της ανασυγκρότησης, της ανάπτυξης και της κοινωνικής ευημερίας. Σας καλώ όλους να συμμετέχετε αε αυτή τη γιορτή της δημοκρατίας. Σας καλώ να συνεχίσουμε.

Αυτή τη στιγμή έχουμε μπροστά μας μεγάλο έργο ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας. Στο δρόμο αυτόν σας καλούμε αυτήν την Κυριακή με όλες σας τις δυνάμεις να στηρίξετε το δρόμο της ανασυγκρότησης και να ξαναζωντανέψουμε και να ενδυναμώσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας, την οποία χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια με σχέδιο, με πρόγραμμα, με συγκεκριμένα μέτρα κα προτάσεις και να συνεχίσουμε μαζί.

Και για ένα να είστε σίγουροι. Ότι την επόμενη μέρα θα είμαστε εδώ κα θα δώσουμε όλη μας την ψυχή όπως πάντα, για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά: Να δουλέψουμε»

Στον πρώτο γύρο ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και υποψήφιος με την παράταξη «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» κ. Αγοραστός είχε λάβει το 41,37% των ψήφων, έναντι του Δημήτρη Κουρέτα με την «Παρέμβαση», ο οποίος έλαβε το 34,11%.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ