Επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ
Ανανεώθηκε:
O υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης είχε χθες τηλεφωνική συνομιλία με τον Ισραηλινό ομόλογό του Έλι Κοέν.
Ο κ. Γεραπετρίτης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων της Χαμάς και επανέλαβε την απερίφραστη καταδίκη από την Ελλάδα κάθε τρομοκρατικής δράσης και απάνθρωπης μεταχείρισης.
Ο υπουργός Εξωτερικών υπογράμμισε, επίσης, τη θέση της Ελλάδας για την ανάγκη ανθρωπιστικής προστασίας των αμάχων.
Σημειώνεται ότι το Σάββατο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τα συλληπητήριά του στον ισραηλινό λαό και τον αποτροπιασμό του για τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς.
Ο Πρωθυπουργός επαναβεβαίωσε τη στήριξή του στο δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα.
Υπογράμμισε ακόμα την ανάγκη να προστατευθούν οι άμαχοι στη Λωρίδα της Γάζας.
Ακραία καιρικά φαινόμενα ανάγκασαν 13,6 εκατ. ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους το 2025
11:14
Μυστηριώδης «μαγική» πινακίδα με κατάρες ανακαλύφθηκε στην Ολλανδία
10:59
Στεγαστικό: Ο «ειδικός δείκτης τιμών» ακινήτων ανοίγει τη συζήτηση για πλαφόν στις παλιές κατοικίες
10:54
Χειροπέδες σε 53χρονο στον Πειραιά για πλαστά χαρτονομίσματα και παράνομη οπλοκατοχή
10:54