ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Γεωργιάδης: Υπουργός μου είπε ότι θα κλείσει ο ΣΚΑΪ

Α. Γεωργιάδης: Υπουργός μου είπε ότι θα κλείσει ο ΣΚΑΪ
Eurokinissi

Στον ισχυρισμό ότι «πρωτοκλασάτος υπουργός» του είπε ότι θα κλείσει η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, εννοώντας ότι δεν θα είναι ανάμεσα στα κανάλια που θα πάρουν άδεια στον εν εξελίξει διαγωνισμό, προέβη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι υπουργός του είπε ότι «ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες έχει φτιαχτεί για να κλείσει η τηλεόραση του ΣΚΑΪ».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αρνήθηκε να κατονομάσει τον υπουργό αλλά σημείωσε ότι είναι του «πολύ στενού πυρήνα» και υποστήριξε ότι αν προκληθεί θα πει το όνομα.

Επισημαίνοντας αυτά τα ζητήματα του νόμου περί τηλεοπτικών αδειών, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε την ελπίδα ότι το ΣτΕ θα τον κρίνει αντισυνταγματικό.

Απάντηση από Νίκο Παππά

Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργείου Επικρατείας, Νίκου Παππά ο οποίος κατηγόρησε τη ΝΔ ότι θέλει να ακυρώσει τον πρώτο νόμο που θα αποδίδει νόμιμες άδειες:

Η ΝΔ δια των στελεχών του προέδρου και του αντιπροέδρου της, δηλώνει ότι επιθυμεί να ακυρώσει το νόμο, που για πρώτη φορά αποδίδει νόμιμες άδειες στους τηλεοπτικούς σταθμούς, ότι θα αναστήσει την ντροπή της ασυδοσίας και της μη αδειοδότησης. Τόσο απλά, τόσο απροκάλυπτα, τόσο διαπλεκόμενα.

Αυτό δε θα συμβεί. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί με επιτυχία και η ΝΔ θα βρίσκεται για πολλά χρόνια στην αντιπολίτευση.

Ο διαγωνισμός προχωράει κανονικά. Όσοι, πολιτικοί και ιδιώτες ποντάρουν τα λεφτά τους στην ακύρωση του, απλώς θα τα χάσουν. Οι επιθέσεις εναντίον της κυβέρνησης και υπουργών δε θα λειτουργήσουν.

Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή δύναμη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ