ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρώτο τετ α τετ Δούκα - Μπακογιάννη στο δημαρχείο Αθηνών

Πρώτο τετ α τετ Δούκα - Μπακογιάννη στο δημαρχείο Αθηνών
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME

Πραγματοποιήθηκε στις 10:30 το πρωί της Παρασκευής (20/10) η πρώτη συνάντηση του νεοεκλεγέντα δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα με τον Κώστα Μπακογιάννη.

«Συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά» είπε ο απερχόμενος δήμαρχος υποδεχόμενος τον διάδοχό του στον οποίο θα παραδώσει το χαρτοφυλάκιο τον Ιανουάριο.

«Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση», απάντησε εκείνος.

Η συνάντηση έγινε προκειμένου ο Χάρης Δούκας να ενημερωθεί από τον Κώστα Μπακογιάννη για όλα τα ανοιχτά ζητήματα του δήμου με στόχο να υπάρξει ομαλή μετάβαση και να προχωρήσουν τα έργα στην πόλη.

Σημειώνεται μάλιστα ότι ο κ. Δούκας στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε μετά την εκλογή του επεσήμανε μεταξύ άλλων πως «είναι δήμαρχος όλων των Αθηναίων και θα επιδιώξει συνεργασίες».

INTIME / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Παράλληλα, μιλώντας για τον τρόπο που θα διοικήσει τον δήμο τάχθηκε υπέρ του διαλόγου με τους κατοίκους για τα έργα που θα γίνουν, βάζοντας ως παράδειγμα το μετρό που θα κατασκευαστεί στα Εξάρχεια, ενώ στα άμεσα σχέδιά του είναι η θωράκιση της πόλης, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων και έφερε ως παράδειγμα τον καθαρισμό των φρεατίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ