Ν. Βούτσης: Δεν γίνονται παζάρια για τον εκλογικό νόμο
«Η Νέα Δημοκρατία δεν δικαιούται να μιλά καθώς όταν ήταν κυβέρνηση απέρριπτε κάθε αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστικές επιτροπές με αποκορύφωμα εκείνο για την υπόθεση Μπαλτάκου και τις επαφές του με τη Χρυσή Αυγή».
Αυτό υποστήριξε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.
Απαντώντας αναφορικά με τις αποκαλύψεις του Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ για ύπαρξη σχεδίου για επιστροφή στη δραχμή, ο Νίκος Βούτσης υποστήριξε ότι τα αφηγήματα γύρω από μια πολύ κρίσιμη εποχή είναι εύλογο αν είναι αντιφατικά αλλά και να έχουν στοιχεία υποκειμενικά.
Τέλος, αναφερόμενος στην αλλαγή του εκλογικού νόμου σημείωσε ότι δεν γίνεται κανένα παζάρι μεταξύ κυβέρνησης και βουλευτών από άλλα κόμματα ενώ, παράλληλα κάλεσε τη ΝΔ να καταθέσει πρόταση ώστε με συνταγματικό τρόπο να αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή για τις θέσεις και τις πράξεις της και όχι απλά να κατηγορεί για το ενδεχόμενο και η χρυσαυγίτες να ψηφίσουν υπέρ της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ.
Ζάκυνθος: Κατέληξε ο οδηγός του ΙΧ μετά το τροχαίο με σχολικό λεωφορείο
12:20
Κρίστιαν Λαζόπουλος (Brave): το ΑΙ έχει σώσει χιλιάδες ζωές
12:20
Το Ισραήλ «αποκεφαλίζει» το Ιράν: Νεκρός και ο υπουργός Πληροφοριών - Ήταν στενός συνεργάτης του Χαμενεϊ
12:19
Δολοφονία 20χρονου στη Θεσσαλονίκη: Σήμερα απολογείται ο δράστης - Προθεσμία για τον 19χρονο
12:14