ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι απάντησε ο Κασσελάκης σε ερώτηση πολίτη για το αν είναι Αριστερός

Τι απάντησε ο Κασσελάκης σε ερώτηση πολίτη για το αν είναι Αριστερός
Συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με εργαζομένους του Γ. Γεννηματάς

«Να σου κάνω μια ερώτηση, μην με παρεξηγήσεις. Είσαι Αριστερός;», ρώτησε τον Στέφανο Κασσελάκη πολίτης κατά την επίσκεψή του στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» το πρωί της Τετάρτης, με τον ίδιο να απαντά καταφατικά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε σήμερα συνάντηση με τη διοίκηση του νοσοκομείου αλλά και με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους στους χώρους του υγειονομικού ιδρύματος, καθώς και με συγγενείς ασθενών.

«Ο απλός, καθημερινός κόσμος ποτέ δεν θέτει ένα ερώτημα με κακή πρόθεση. Είμαι εδώ για όλες τις απαντήσεις. Με καρδιά και με ιδεολογία μαζί», γράφει σχετικά ο κ. Κασσελάκης σε ανάρτησή του στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στη συνάντηση με τη διοίκηση συμμετείχε και η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Χωρίς αστερίσκους, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, είμαστε με το ΕΣΥ, με τους εργαζόμενους, έτσι ώστε να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας, τις απολαβές που τους αξίζουν κι επιτέλους για να στελεχωθεί το ΕΣΥ όπως πρέπει.

Επιτέλους, η κυβέρνηση να κάνει τις προκηρύξεις που χρειάζονται. Επίσης, από τον νόμο που συζητάμε τώρα, να βγάλει τον έλεγχο του υπουργού από τη διοίκηση των νοσοκομείων. Η παλαιοκομματική λογική πρέπει να φύγει από την Ελλάδα. Μιλάμε για την υγεία του Έλληνα πολίτη κι αυτή δεν πρέπει να έχει κομματικό χρώμα. Ας αφήσουμε αυτό το ρόλο στο ΑΣΕΠ. Εκεί πρέπει να παίρνονται οι αποφάσεις για τις διοικήσεις. Είμαστε εδώ με όλο το προσωπικό, είμαστε δίπλα τους όπως λέω, και το εννοώ, όχι εκατό τοις εκατό, αλλά χίλια τοις εκατό σε κάθε βήμα από εδώ και πέρα», κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ