ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πυρά» της Ελληνικής Λύσης κατά Ανδρουλάκη για όσα είπε στη συζήτηση για τις Υποκλοπές στη Βουλή

«Πυρά» της Ελληνικής Λύσης κατά Ανδρουλάκη για όσα είπε στη συζήτηση για τις Υποκλοπές στη Βουλή
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πυρά κατα του Νίκου Ανδρουλάκη εξαπολύει, με ανακοίνωσή της, η «Ελληνική λύση» για όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, στην αντιπαράθεση που είχε με τον Υπουργό Επικρατείας, Μάκη Βορίδη, για την υπόθεση των υποκλοπών.

«Ο «δήθεν» πρόεδρος του πτωχευμένου σοσιαλιστικού κινήματος με τα πολλά ονόματα και ΑΦΜ (Ενδεικτικά: Ελιά, ΚΙΝΑΛ, ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ) για τον οποίο αποδείξαμε ότι είπε ψέματα από το βήμα της βουλής αναφορικά με τα χρέη του κόμματος του, μπορεί να υβρίζει ελεύθερα μέχρι να αποπληρώσει τα δάνεια του.

Αυτός είναι και ο λόγος που ψεύδεται ασύστολα, αφού κάθε «μπαταχτσής» είναι κατ’ εξακολούθηση ψεύτης.

Όσο για τις υποκλοπές, ο ακάλυπτος από τα χρέη κ. Ανδρουλάκης, αντί να καταθέσει μηνύσεις ονομαστικά κατά των φυσικών και ηθικών αυτουργών, ώστε να κληθούν ως ύποπτοι, καταθέτει μηνυτήριες αναφορές «θεωρητικού χαρακτήρα», καλύπτοντας έτσι τους εμπλεκόμενους. Άλλη μια απόδειξη ότι όχι μόνο δεν επιθυμεί την αποκάλυψη του σκανδάλου, αλλά με τη στάση του, ουσιαστικά το συγκαλύπτει.»

Στην σφοδρή αντιπαράθεση που ειχε ο Νικος Ανδρουλάκης με τον Μάκη Βορίδη στη Βουλή για τις υποκλοπές, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο μεταξύ άλλων για «αγωνία της Κυβέρνησης να τα βρει με την ακροδεξιά του Βελόπουλου και να πάνε τρεις η ώρα τη νύχτα να αλώσουν με υπογραφή του κ. Βορίδη την Ανεξάρτητη Αρχή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ