Συνάντηση Δένδια με Αμερικανούς γερουσιαστές για Ουκρανία και Ανατολική Μεσόγειο
Με τους Αμερικανούς γερουσιαστές, Jerry Moran και John Hoeven συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.
«Ανταλλάξαμε, απόψεις για την κατάσταση στο Ισραήλ μετά την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς, τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ουκρανία και την Ανατολική Μεσόγειο.
Συζητήσαμε επίσης για την ενίσχυση της στρατηγικής αμυντικής σχέσης Ελλάδος - ΗΠΑ και την σημασία της για την σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή», έγραψε σχετικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο «Χ» ο κ. Δένδιας.
Στη συνάντηση συμμετείχε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ενώ την αμερικανική αντιπροσωπεία συνόδευε ο Αμερικανός πρέσβης George Tsunis.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαρία Συρεγγέλα: Θα προταθεί για νέα γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Αγωνία για τη μητέρα δημοσιογράφου του NBC - Εξετάζουν το σενάριο της απαγωγής
10:03
ΕΛΛΑΔΑ
Τροχαίο δυστύχημα στη Θηβών - Χαλκίδας μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων: Νεκρός ένας 57χρονος
09:56
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Το γιγαντιαίο μνημείο που χτίστηκε για την αιωνιότητα – Kαι στέκεται ακόμη 1.700 χρόνια μετά
09:50
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΑ «ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ» ΚΑΙ ΤΑ «ΧΡΥΣΑ» DEALS: Η σχέση Τραμπ - Ερντογάν, τα νέα «παζάρια» και οι προειδοποιήσεις Δένδια
09:48
ΕΛΛΑΔΑ