ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέρκα: Δεν υπήρχε άλλη διέξοδος από την αποχώρηση - Άκομψη η κίνηση Κασσελάκη

Πέρκα: Δεν υπήρχε άλλη διέξοδος από την αποχώρηση - Άκομψη η κίνηση Κασσελάκη
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

«Άκομψη» χαρακτήρισε την κίνηση του Στέφανου Κασσελάκη να διαγράψει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ την ίδια και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, η μέχρι πρότινος βουλευτής του κόμμματος, Πέτη Πέρκα.

Για την αποχώρηση από το κόμμα είπ ότι είναι «μια καινούρια μέρα, μας πονάει αυτό που έγινε αλλά δεν υπήρχε άλλη διέξοδος».

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο νέου κόμμαοτς είναι ότι «είναι νωρίς ακόμα, είμαι ανεξάρτητη. Το μέλλον είναι ανοιχτό και ο χώρος της αριστεράς δεν μπορεί να μείνει ακάλυπτος» και πρόσθεσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ μεταλλάσσεται σε κόμμα προς τα δεξιά. Για την έδρα που την καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ να παραδώσει Είχα μήνυμα από πρωτοετή φοιτητή της νομικής που ακόμα κι αυτός μου είπε πως η συζήτηση περί παράδοσης της έδρας αντίκειται στο Σύνταγμα, γιατί αναβαθμίζει το κόμμα πάνω από το λαό».

Για την κίνηση Κασσελάκη να διαγράψει την ίδια και τον Ευκλείδη Τσακαλώτου, ενώ είχαν δηλώσει ότι θα ανεξαρτιτοποιηθούν τόνισε ότι «εγώ δεν θα επικαλεστώ νομική αλλά πολιτική οδό. Έχω νωπή εντολή από τους κατοίκους της Φλώρινας, με πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρο Τσίπρα. Σήμερα το κόμμα μεταλλάσσεται Για την κίνηση ΣΥΡΙΖΑ να τους διαγράψει πριν ανεξαρτητοποιηθούν Άκομψη κίνηση, μομφή ακόμα και στον πρόεδρο (Φάμελλο) που είναι και φίλος μου. Γιατί ήξεραν ότι ο Τσακαλώτος είχε ραντεβού σήμερα με τον Τασούλα στις 11:00, και εγώ θα πήγαινα αύριο. Σωρεία αντικαταστατικών πρακτικών που διχάζουν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ