ΚΚΕ για ανακοινώσεις Μητσοτάκη: Χριστουγεννιάτικα ψίχουλα στους φτωχότερους
Ανανεώθηκε:
Πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει το ΚΚΕ μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για τη χορήγηση επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης έως 250 ευρώ από τον Δεκέμβριο.
Σύμφωνα με το ΚΚΕ, η κυβέρνηση «τα αρπάζει από τα λαϊκά στρώματα, τους φτωχούς - όπως ετοιμάζεται να κάνει και με το νέο νομοσχέδιο για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών – και πετάει μερικά χριστουγεννιάτικα ψίχουλα στους φτωχότερους, την ώρα που ο μεγάλος πλούτος μένει φυσικά στο απυρόβλητο».
Το Κομμουνιστικό Κόμμα τονίζει ακόμα πως πρόκειται για την ίδια ακριβώς τακτική που έχουν ακολουθήσει όλες οι κυβερνήσεις, τουλάχιστον από το 2010 και μετά, «συμβάλλοντας στη δημιουργία των “ματωμένων” πλεονασμάτων και των “μαξιλαριών” για τη στήριξη της καπιταλιστικής ανάπτυξης».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης: Ποιοι θα λάβουν εφάπαξ ενίσχυση τον Δεκέμβριο
Μητσοτάκης: Επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης σε νοικοκυριά που το έχουν ανάγκη τον Δεκέμβριο
E-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Σεπτεμβρίου - Όλες οι ημερομηνίες
01:00
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών έως και την Παρασκευή 28 Αυγούστου
00:30
Αφγανιστάν: Ενα εκατομμύριο παιδιά κινδυνεύουν να πεθάνουν από υποσιτισμό
23:57
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Ανακαλούνται χιλιάδες θεωρήσεις εισόδου αιτούντων άσυλο
23:51