ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρά Πολάκη κατά Αναγνωστοπούλου - Τι απαντά η ίδια στο CNN Greece για το «τηλεφώνημα» Κασσελάκη

Πυρά Πολάκη κατά Αναγνωστοπούλου - Τι απαντά η ίδια στο CNN Greece για το «τηλεφώνημα» Κασσελάκη
Ο Παύλος Πολάκης, η Σία Αναγνωσστοπούλου και ο Γιάννης Μπουρνούς στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή στις 22 Δεκεμβρίου, 2021 ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Σφοδρή επίθεση κατά της Σίας Αναγνωστοπούλου εξαπέλυσε μέσω Facebook ο Παύλος Πολάκης μετά τη δήλωσή της πως δεν μπορεί να αναλάβει θέση συντονιστή στον ΣΥΡΙΖΑ ενώ είναι εκείνος υπερσυντονιστής και πως σκέφτεται να αποχωρήσει από το κόμμα.

Ο κ. Πολάκης έγραψε πως το 2022, η κ. Αναγνωστοπούλου και ο σύζυγός της, έλαβαν αντιική θεραπεία που δικαιούνταν, αλλά δεν τους είχε χορηγηθεί, όταν εκείνος έκανε δημόσια επίθεση στην τότε ηγεσία του υπουργείου Υγείας, Θάνο Πλεύρη και Μίνα Γκάγκα.

Η εν λόγω τοποθέτηση, με τον κ. Πολάκη να λέει ούτε λίγο, ούτε πολύ πως «έσωσε» την κ. Αναγνωστοπούλου και τώρα εκείνη του επιτίθεται, δεν έχει περάσει απαρατήρητη στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Πηγές κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη, αναφέρουν πάντως, πως δεν ισχύουν οι πληροφορίες πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Σία Αναγνωστοπούλου για να της ζητήσει συγγνώμη για λογαριασμό του κ. Πολάκη.

«Δεν επιβεβαιώνω, ούτε διαψεύδω» σχολίασε η κ. Αναγνωστοπούλου στο ερώτημα εάν δέχθηκε τηλεφώνημα από τον κ. Κασσελάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ